VV Dwingeloo opent energiezuinige voorzieningen

24 april 2017
Op donderdag 20 april heeft de officiƫle en feestelijke opening plaatsgevonden van de maatregelen die de VV Dwingeloo heeft genomen in het kader van duurzaamheid.

Met 60 zonnepanelen op het dak van het tribunegebouw en met LED-verlichting op het 2e veld is sportpark De Hulsebosch grotendeels energieneutraal geworden.
Dit project maakt deel uit van het beleid- en ontwikkelplan 2016-2020. Voorzitter Marcel Grit dankte de gemeente Westerveld, de sponsoren en de vrijwilligers die dit project gezamenlijk mogelijk hebben gemaakt. Wethouder Sport Geertsma gaf daarop de complimenten aan het bestuur van de VV Dwingeloo en sprak zijn hoop uit dat andere verenigingen dit goede voorbeeld zullen volgen.

Met ingang van dit nieuwe seizoen wordt het wedstrijdprogramma niet meer gepubliceerd in De Westervelder. Meer >

In het vorige seizoen werd er voor de Jeugd Onder 9 nog 7 tegen 7 gespeeld. Vanaf dit seizoen wordt er onderscheid gemaakt tussen Jeugd… Meer >

Fysioplus is sinds juli 2017 sponsor bij VV Dwingeloo als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD), het… Meer >

Niet alleen met nieuwe trainer Friso Bakker, maar ook met de teruggekeerde Sander Nijstad begint Dwingeloo 1 op zondag 13 augustus met… Meer >