Dwingeloo JO13-1 Kampioen

08 mei 2017
Zaterdag 6 mei is Dwingeloo JO13-1 kampioen geworden. Na een mooie en ruime overwinning in de dubbele cijfers kan het team niet meer ingehaald worden door de concurrentie.

Met medailles en patat van de jeugdcommissie, en bloemen van de supportersvereniging werd het feest gecompleteerd.

JO13-1 bleek veel te sterk voor de andere teams in de voorjaarscompetitie. Met louter overwinningen en met een doelsaldo van +52 tot nu toe mag het kampioenschap dan ook meer dan terecht worden genoemd.

Spelers en staf, allemaal gefeliciteerd!

De bloemetjesmarkt van vorige week zaterdag was weer een groot succes! Ook dit jaar kon je weer kans maken op een mooie… Meer >

JO11-2 kampioen !

20 mei 2017
Dwingeloo JO11-2 is kampioen geworden door de laatste wedstrijd van het seizoen met 0-7 te winnen in Gieten. Meer >