Melvin Koning speler van het jaar

14 mei 2017

Na afloop van de laatste thuiswedstijd van Dwingeloo 1 is Melvin Koning door de supportersvereniging uitgeroepen tot speler van het jaar.

De keuze is gemaakt door een selectiecommissie met Cor Doorten, Jan Zinger en Berend Jongebloed in samenspraak met de trainers van Dwingeloo 1 Martin Koops en Gert Slomp. Met 26 doelpunten in de competitie is Melvin zeer belangrijk geweest dit seizoen. Ook in de laatste thuiswedstrijd tegen Ruinen was het weer 2x raak voor de snelle en behendige spits.

Van de supportersvereniging mocht Melvin zijn prijs en de bloemen in ontvangst nemen. Ook de selectiecommissie werd in het zonnetje gezet.

De voorlopige teamindeling van de meisjesteams is inmiddels ook bekend. Meer >

Een grote groep van 14 dames is begonnen aan de training voor het 7x7 voetbal. Meer >

De uitslag van het lotto reservegetal v/d maand mei is als volgt: Meer >

Jantinus de Vries is voor het nieuwe seizoen de trainer/coach van het 2e elftal. Meer >