Melvin Koning speler van het jaar

14 mei 2017

Na afloop van de laatste thuiswedstijd van Dwingeloo 1 is Melvin Koning door de supportersvereniging uitgeroepen tot speler van het jaar.

De keuze is gemaakt door een selectiecommissie met Cor Doorten, Jan Zinger en Berend Jongebloed in samenspraak met de trainers van Dwingeloo 1 Martin Koops en Gert Slomp. Met 26 doelpunten in de competitie is Melvin zeer belangrijk geweest dit seizoen. Ook in de laatste thuiswedstrijd tegen Ruinen was het weer 2x raak voor de snelle en behendige spits.

Van de supportersvereniging mocht Melvin zijn prijs en de bloemen in ontvangst nemen. Ook de selectiecommissie werd in het zonnetje gezet.

Met ingang van dit nieuwe seizoen wordt het wedstrijdprogramma niet meer gepubliceerd in De Westervelder. Meer >

In het vorige seizoen werd er voor de Jeugd Onder 9 nog 7 tegen 7 gespeeld. Vanaf dit seizoen wordt er onderscheid gemaakt tussen Jeugd… Meer >

Fysioplus is sinds juli 2017 sponsor bij VV Dwingeloo als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD), het… Meer >

Niet alleen met nieuwe trainer Friso Bakker, maar ook met de teruggekeerde Sander Nijstad begint Dwingeloo 1 op zondag 13 augustus met… Meer >