Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Geert Jan van Tongeren stopt als leider van Dwingeloo 1

www.vvdwingeloo.nl
Na de laatste thuiswedstijd van Dwingeloo 1 heeft het bestuur Geert Jan van Tongeren bedankt voor zijn inzet als leider van Dwingeloo 1. Hier zijn eigen dankwoord.

Hallo alle sportvrienden hierbij een woord van dank naar alle supporters die ons het afgelopen seizoen weer zo geweldig ondersteund hebben zowel bij uit als thuis wedstrijden. Tevens willen we alle jeugdspelers van de A jun. O 19 en zelfs B jun. O 17 en spelers van het 2e elftal bedanken voor hun inzet bij het 1e elftal, zodat we het seizoen wederom bij de bovenste 6 konden afsluiten. Ik heb inmiddels weer 3 seizoenen mogen meemaken bij een geweldige groep jongens met passie en inzet. Iedereen op zijn eigen wijze en die de jonkies geweldig in hun team inpasten zodat sommige tegenstanders hierdoor misschien wel verrast werden, een flexibel team dat op deze wijze alleen maar perspectief biedt voor de toekomst. Mannen hartelijk dank voor de plezierige samenwerking en nog veel successen. 

G.J.v.Tongeren


Geert Jan dankt op zijn beurt B-junior Derk Dekker voor zijn inzet in de laatste fase van de competitie van Dwingeloo 1. Geert Jan heeft in overleg met de trainer/coach meerdere jongere spelers aan het eerste elftal laten proeven.


 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven