Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

nieuw OCD-lid Fysioplus gaat samenwerken met VV Dwingeloo

www.vvdwingeloo.nl
Fysioplus is sinds juli 2017 sponsor bij VV Dwingeloo als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD), het hoofdsponsorcollectief van de voetbalvereniging Dwingeloo.

Fysioplus gevestigd te Diever en Dwingeloo heeft veel ervaring in de (top)sport in het begeleiden van sporters na een blessure. Revalidatie, conditieopbouw, echo en shockwavetherapie zijn enkele mogelijkheden die Fysioplus te bieden heeft. Naast revalidatie zet Fysioplus ook in op blessure preventie. Eigenaren Stephan Manden en Monique Uneken hebben zich hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd.

Verzorging op hoger plan

De VV Dwingeloo had vanuit haar beleidsplan al de wens om de verzorging en sportmedische begeleiding op een hoger niveau te brengen. Dit primair gericht op het 1e elftal, maar daarnaast zeker ook in de breedtesport, dames en de jeugd. Met Fysioplus is hierin nu een enthousiaste partner gevonden die op het sportpark de Hulsebosch op vaste tijden sporters zal adviseren en begeleiden bij blessures.

Het bestuur is samen met de sponsorcommissie erg blij met deze samenwerking en toevoeging aan het OCD dat hiermee weer op 9 bedrijven komt. Met Fysioplus haalt de vereniging een sponsor binnen met een flinke dosis deskundigheid op het gebied van blessures en revalidatie. Beide partijen gaan voor een lange en vooral sportieve samenwerking.


voorzitter Marcel Grit verwelkomt Stephan Manden en Monique Uneken namens Fysioplus als nieuw OCD-lid.


 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven