Ondernemers Collectief Dwingeloo

Activiteiten

Belactie Dames 1 i.s.m. Vriendenloterij

Belactie Dames 1 i.s.m. Vriendenloterij
Dames 1 in actie voor de v.v. Dwingeloo

Beste clubleden,
De voetbalvereniging Dwingeloo heeft al heel lang de wens om o.a. de kleedkamers van de voetbalvereniging te renoveren en uit te breiden vanwege de groei van het aantal leden.
Met dit project kunnen wij hopelijk een eerste aanzet geven tot realisatie van onze plannen. Wij doen daarom mee aan de Nationale Belmaanden van de Vrienden Loterij om een eerste aanzet te geven om deze wens hopelijk te kunnen vervullen
Op maandagavond 6 februari 2017 tussen 19.00 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden van ons dames 1 team met de oproep mee te spelen met de Vrienden Loterij voor de voetbalvereniging Dwingeloo voor slechts € 13,50 per maand.  De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de Vrienden Loterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.
Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze plannen kunnen realiseren.  Daar gaan we samen toch voor?
Speel  je al mee met de Vriendenloterij of ben je recent mee gaan spelen dan kan het bestaande lot worden omgezet binnen deze belactie naar de voetbalvereniging en steun je ook onze plannen!
Wij hopen op uw steun bij deze actie van dames 1 !!

Met vriendelijke groet,

Marcel Grit, voorzitter.
 
PS.:
Wist je dat de VriendenLoterij een extra bijdrage uitkeert aan de top-7 clubs en verenigingen die in februari 2017 de meeste loten hebben verkocht? Hou 6 februari 2017 dus je telefoon in de gaten.
 
 

Terug naar boven