Ondernemers Collectief Dwingeloo

Activiteiten

Kerstzaaltoernooi jeugd vv Dwingeloo 2015

Datum 28 dec 2015
Tijdstip 09:00 uur
Locatie Sporthal de Hulsebosch
Maximaal aantal deelnemers 200
Kerstzaaltoernooi jeugd vv Dwingeloo 2015
Op maandag 28 december wordt wederom het jaarlijkse onderlinge kerstzaaltoernooi voor jongens, meisjes en dames gehouden. En jij wilt natuurlijk ook meedoen of meehelpen!

We beginnen de dag als vanouds met F pupillen en in de loop van de dag zullen de andere groepen aan bod komen .De A junioren en senioren hebben hun eigen toernooi en doen hier niet aan mee, wel kunnen zij zich opgeven als vrijwilliger om mee te helpen; graag zelfs!

Om deze dag mogelijk te maken zijn we afhankelijk van jullie deelname, maar ook van de inzet van vrijwilligers voor de begeleiding van de teams, het fluiten van wedstrijden en het bijhouden van het wedstrijdschema. Bij deze daarom ook het verzoek aan leiders, trainers, senioren, A junioren én alle ouders van onze jeugdleden om je daarvoor op te geven.

Opgeven als deelnemer en/of vrijwilliger kan via onderstaande link, of via de website (let op dat je je vv Dwingeloo-account heb geactiveerd). Dit kan t/m 19 december, daarna niet meer. Het toernooi is voor leden van de VV Dwingeloo, maar als je deze week bijvoorbeeld toevallig je neefje hebt logeren, of je buurmeisje wil heel graag meedoen dan mag je die gerust ook opgeven. Alleen in die gevallen kun je een mailtje sturen, anders alleen via de website opgeven.

Heb je nog vragen ? Mail dan naar kersttoernooi@vv-dwingeloo.nl

We zien je graag de 28e december!

 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 106
Terug naar boven