Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Nieuwsbrief april 2024



Beste leden,


Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen geworden en de JO-17 gaat heel goed in de beker. Zij spelen op 4 mei de halve finale tegen SF Deinum JO-17. In deze nieuwsbrief stellen we jullie graag op de hoogte van nog een aantal zaken.


Verlenging contract trainer Dwingeloo 1

 

Het bestuur van VV Dwingeloo is verheugd te kunnen mededelen dat het contract van hoofdtrainer Philippe Karhof met een jaar is verlengd. Ondanks de tegenvallende resultaten van het huidige seizoen en de plaats op de ranglijst heeft het bestuur nog altijd veel vertrouwen in de lijn die gezamenlijk is uitgezet om meer jeugd in te passen. Naast de verlenging met Philippe, heeft ook Harrie aangegeven zich te blijven inzetten als leider van ons 1e elftal.



 

Robotmaaier

 

Jullie hebben hem waarschijnlijk allemaal al zien rondgaan op de velden, de nieuwe robotmaaier! Sinds twee weken maait hij onze velden. Daarom ook het verzoek om bij het opruimen van de doelen te zorgen dat deze bij veld 2 op de atletiekbaan en bij veld 3 tussen de daarvoor getekende lijnen komen te staan. Met deze robotmaaier zetten wij weer een mooie stap richting een duurzamere vereniging met veel aandacht voor de kwaliteit van ons complex en onze velden.

 

Plaatjesactie

 

De plaatjesactie van de Albert Heijn is al een tijdje bezig en jullie zijn allemaal al hard aan het sparen om het boek vol te krijgen. Jullie hebben nog tot medio mei om dit te doen. Vanuit de club zullen wij ook nog een ruilmiddag organiseren. Een datum hiervoor volgt nog.

In de kantine liggen nog veel boeken, dus als je nog geen boek hebt of een tweede boek vol wil stickeren zijn er nog boeken beschikbaar.

 

Potgrondactie

 

Op 9 maart heeft weer de jaarlijkse potgrondactie in samenwerking met Welkoop Dwingeloo plaatsgevonden. De actie was een groot succes, we hebben dit jaar bijna 25% meer verkocht dan vorig jaar. Deze inkomsten helpen de vereniging om een net sportpark, een verzorgde kantine en de trainings,- en wedstrijdmaterialen te hebben. We willen nogmaals iedereen die betrokken was bij deze actie bedanken, de melkveebedrijven voor het rijden, de seniorenteams voor het verkopen, het kantinepersoneel voor het verzorgen van de lunch en drankjes en iedereen die verder meegeholpen heeft. Tot volgend jaar!

 

Kantinepersoneel gezocht

 

Wij zijn dringend op zoek naar uitbreiding van ons gezellige kantine team. Dit geldt met name voor de zondagen. Lijkt het jou wat om in bardiensten etc. mee te gaan draaien bij wedstrijden op ons sportpark volgens een vooraf gemaakte planning dan horen wij dat graag van je. Voor de gewerkte uren wordt een passende beloning gegeven. Belangstelling?? Mail dan naar kantine@vv-dwingeloo.nl

Wil je meer informatie over deze leuke baan bel dan met Karina op 06-15073846



Sportieve groet,

Bestuur v.v. Dwingeloo


 
Terug naar boven