Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Wethouder Doeven onthult bouwbord kleedkamers sportpark De hulsebosch

www.vvdwingeloo.nl
Zondag 2 december heeft wethouder Doeven namens de gemeente Westerveld een bouwbord onthult op sportpark de Hulsebosch te Dwingeloo.

Op het bouwbord staan de bedrijven vermeld die als bouwteam aan de lat staan om de nieuwbouw van 2 ruime kleedkamers en de renovatie van de bestaande kleedkamers onder de tribune te realiseren.

 

Het plan kent al een lange aanloop die door de vv Dwingeloo samen met de rugby Dwingeloo is doorlopen. Door het gezamenlijke initiatief heeft de gemeente Westerveld zich extra ingespannen om dit mogelijk te maken. Met deze nieuwbouw worden de faciliteiten op sportpark de Hulsebosch weer naar een passend hoogwaardig niveau gebracht en wordt tevens de capaciteit uitgebreid. “Hiermee kan het sporten in de breedte naar de toekomst toe weer perfect gefaciliteerd worden op dit sportpark” stelt voorzitter Marcel Grit van de vv Dwingeloo.

 

Voorafgaand aan de onthulling van het bouwbord kwamen bouwcommissie, ondernemers en de brede vrijwilligersploeg bij elkaar en sneden in het kader van dit heugelijke feit een speciale taart aan. De bouw zal begin 2019 daadwerkelijk starten en ca. 4 maanden in beslag nemen. Na de afwerking zal het nieuwe seizoen de nieuwe accommodatie volledig in gebruik kunnen worden genomen.








 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven