Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Vink B.V. verlengt sponsoring VV Dwingeloo!

www.vvdwingeloo.nl

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van de v.v. Dwingeloo. Ook de komende drie seizoenen prijkt het logo van Vink B.V. op de voor,- en achterkant van de shirts van het heren vierde elftal.


Vink B.V.  is een bekend en erkend bedrijf in Dwingeloo en wijde omtrek. Agrarisch loonwerk en grondverzet (tevens particulier) zijn de meest voorkomende werkzaamheden die worden uitgevoerd. Ook voor reparaties en onderhoud aan aller soort machines kan men bij Vink B.V. terecht, zowel in de werkplaats bij het bedrijf in Lhee als op locatie. Naast deze werkzaamheden verkoopt Vink B.V. o.a. landbouwplastic, onderfolie, gras,- en/of maïszaad en diverse soorten zand en grond.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het vierde elftal werd het contract voor de komende drie jaar ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de selectie en begeleiding werd vervolgens onder het toeziend oog van Richard en Danny Wijntjes de thuiswedstrijd van Dwingeloo 4 tegen Pesse 3 helaas nipt met 0-2 verloren.




 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven