VV Dwingeloo opent energiezuinige voorzieningen

24 april 2017
Op donderdag 20 april heeft de officiële en feestelijke opening plaatsgevonden van de maatregelen die de VV Dwingeloo heeft genomen in het kader van duurzaamheid.

Met 60 zonnepanelen op het dak van het tribunegebouw en met LED-verlichting op het 2e veld is sportpark De Hulsebosch grotendeels energieneutraal geworden.
Dit project maakt deel uit van het beleid- en ontwikkelplan 2016-2020. Voorzitter Marcel Grit dankte de gemeente Westerveld, de sponsoren en de vrijwilligers die dit project gezamenlijk mogelijk hebben gemaakt. Wethouder Sport Geertsma gaf daarop de complimenten aan het bestuur van de VV Dwingeloo en sprak zijn hoop uit dat andere verenigingen dit goede voorbeeld zullen volgen.

Het bestuur van de VV Dwingeloo heeft samen met de Rugbyclub Dwingeloo en in overleg met de gemeente Westerveld plannen uitgewerkt voor… Meer >

Uitje naar De Drentse Koe

13 oktober 2017
De Supportersvereniging van VV Dwingeloo nodigt alle jeugdleden van JO8 en JO9 uit om mee te gaan met het jaarlijkse uitje naar Speel-… Meer >