Lammert Noorman winnaar sportiviteitsprijs

28 september 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering  op 25 september heeft Lammert Noorman de sportiviteitsprijs in ontvangst mogen nemen.

Zijn voorganger Ruud Groen roemde zijn vele werk  “achter de schermen” als wedstrijdsecretaris, maar het valt ook op dat Lammert vaak bij de vereniging te vinden is. Een echte clubman dus. Dat Lammert een trouw aanhanger is van meisjesvoetbal is voor Ruud uiteraard ook een pré.  De bokaal van de sportiviteitsprijs prijkt komend seizoen dus bij Lammert Noorman.

Johan Huls uit Erica is komend seizoen de nieuwe trainer van de jeugd onder 19. Hij is de opvolger van Rob Vliek die als trainer aan de… Meer >

Afgelopen zaterdag, 9 juni,  speelde JO8-2 als seizoens-afsluiter op een sterk bezet toernooi in Elim. In totaal moesten vier… Meer >

Jij wilt de kans toch niet missen om samen met meer dan 30 andere leden van VV Dwingeloo een unieke ervaring op te doen tijdens de TT… Meer >