Lammert Noorman winnaar sportiviteitsprijs

28 september 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering  op 25 september heeft Lammert Noorman de sportiviteitsprijs in ontvangst mogen nemen.

Zijn voorganger Ruud Groen roemde zijn vele werk  “achter de schermen” als wedstrijdsecretaris, maar het valt ook op dat Lammert vaak bij de vereniging te vinden is. Een echte clubman dus. Dat Lammert een trouw aanhanger is van meisjesvoetbal is voor Ruud uiteraard ook een pré.  De bokaal van de sportiviteitsprijs prijkt komend seizoen dus bij Lammert Noorman.

Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo… Meer >

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden. Meer >