Bloembollenactie groot succes

03 oktober 2017

De tuinen in Dwingeloo kleuren weer mooi rood en wit in het voorjaar, de clubkleuren van de club en de kleuren van de bloembollendie onlangs weer in grote getalen zijn verkocht bij de jaarlijkse bloembollenactie.

De opbrengst van de actie van maar liefst € 2400,- zal uitgegeven worden aan diverse trainingsmaterialen ten behoeve van de jeugdafdeling. De activiteitencommissie dankt het dames 1 team voor het inpakken van de bloembollen op het bedrijf bij Maatschap Joling die als trouwe sponsor van de club de bloembollen wederom kosteloos ter beschikking heeft gesteld. Ook de chauffeurs en verkopende jeugdleden bedankt!!

SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >

De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018