Bloembollenactie groot succes

03 oktober 2017

De tuinen in Dwingeloo kleuren weer mooi rood en wit in het voorjaar, de clubkleuren van de club en de kleuren van de bloembollendie onlangs weer in grote getalen zijn verkocht bij de jaarlijkse bloembollenactie.

De opbrengst van de actie van maar liefst € 2400,- zal uitgegeven worden aan diverse trainingsmaterialen ten behoeve van de jeugdafdeling. De activiteitencommissie dankt het dames 1 team voor het inpakken van de bloembollen op het bedrijf bij Maatschap Joling die als trouwe sponsor van de club de bloembollen wederom kosteloos ter beschikking heeft gesteld. Ook de chauffeurs en verkopende jeugdleden bedankt!!

Johan Huls uit Erica is komend seizoen de nieuwe trainer van de jeugd onder 19. Hij is de opvolger van Rob Vliek die als trainer aan de… Meer >

Afgelopen zaterdag, 9 juni,  speelde JO8-2 als seizoens-afsluiter op een sterk bezet toernooi in Elim. In totaal moesten vier… Meer >

Jij wilt de kans toch niet missen om samen met meer dan 30 andere leden van VV Dwingeloo een unieke ervaring op te doen tijdens de TT… Meer >