nieuwe spelersfoto's op website

06 oktober 2017
Van de jeugdspelers zijn nieuwe individuele spelersfoto's gemaakt. Deze zijn inmiddels allemaal op de website geplaatst.

Ook de spelers van Dwingeloo 1 zijn voorzien van nieuwe foto's.

Ga naar je team, met de muis op de betreffende spelers. De foto komt dan tevoorschijn. Ook de de VV Dwingeloo app kun je de foto zien (indien je daarop bent ingelogd).

Is de foto niet zichtbaar? Mogelijk heb je op de website via "mijn club" de privacy-instellingen aangepast zodat alleen je teamleden of ingelogde personen de foto kunnen zien. Dit kun je uiteraard desgewenst zelf weer wijzigen.

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene… Meer >

Naast de reguliere trainingen van de jeugdteams willen wij aankomend jaar weer de voetbalschool organiseren. Met het aanbieden van deze… Meer >

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en… Meer >

Trainingsschema 2018-2019