nieuwe spelersfoto's op website

06 oktober 2017
Van de jeugdspelers zijn nieuwe individuele spelersfoto's gemaakt. Deze zijn inmiddels allemaal op de website geplaatst.

Ook de spelers van Dwingeloo 1 zijn voorzien van nieuwe foto's.

Ga naar je team, met de muis op de betreffende spelers. De foto komt dan tevoorschijn. Ook de de VV Dwingeloo app kun je de foto zien (indien je daarop bent ingelogd).

Is de foto niet zichtbaar? Mogelijk heb je op de website via "mijn club" de privacy-instellingen aangepast zodat alleen je teamleden of ingelogde personen de foto kunnen zien. Dit kun je uiteraard desgewenst zelf weer wijzigen.

SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >

De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018