nieuwe spelersfoto's op website

06 oktober 2017
Van de jeugdspelers zijn nieuwe individuele spelersfoto's gemaakt. Deze zijn inmiddels allemaal op de website geplaatst.

Ook de spelers van Dwingeloo 1 zijn voorzien van nieuwe foto's.

Ga naar je team, met de muis op de betreffende spelers. De foto komt dan tevoorschijn. Ook de de VV Dwingeloo app kun je de foto zien (indien je daarop bent ingelogd).

Is de foto niet zichtbaar? Mogelijk heb je op de website via "mijn club" de privacy-instellingen aangepast zodat alleen je teamleden of ingelogde personen de foto kunnen zien. Dit kun je uiteraard desgewenst zelf weer wijzigen.

Johan Huls uit Erica is komend seizoen de nieuwe trainer van de jeugd onder 19. Hij is de opvolger van Rob Vliek die als trainer aan de… Meer >

Afgelopen zaterdag, 9 juni,  speelde JO8-2 als seizoens-afsluiter op een sterk bezet toernooi in Elim. In totaal moesten vier… Meer >

Jij wilt de kans toch niet missen om samen met meer dan 30 andere leden van VV Dwingeloo een unieke ervaring op te doen tijdens de TT… Meer >