nieuwe spelersfoto's op website

06 oktober 2017
Van de jeugdspelers zijn nieuwe individuele spelersfoto's gemaakt. Deze zijn inmiddels allemaal op de website geplaatst.

Ook de spelers van Dwingeloo 1 zijn voorzien van nieuwe foto's.

Ga naar je team, met de muis op de betreffende spelers. De foto komt dan tevoorschijn. Ook de de VV Dwingeloo app kun je de foto zien (indien je daarop bent ingelogd).

Is de foto niet zichtbaar? Mogelijk heb je op de website via "mijn club" de privacy-instellingen aangepast zodat alleen je teamleden of ingelogde personen de foto kunnen zien. Dit kun je uiteraard desgewenst zelf weer wijzigen.

Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo… Meer >

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden. Meer >