Doe allen opnieuw mee aan de Rabobank CLUBKAS Campagne 2017 !!!

08 oktober 2017

De Rabobank Zuidwest-Drenthe organiseert in de periode 1 september t/m 13 oktober 2017 weer voor alle verenigingen in haar werkgebied de “Rabobank Clubkas Campagne”.
Ook de v.v. Dwingeloo doet uiteraard weer mee.

Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Drenthe krijgen deze week het ledenblad “Dichterbij” toegezonden inclusief een stembiljet met unieke stemcode. Denkt u erom dat u de plastic verpakking met uw unieke code niet weg gooit!!

Stem dus z.s.m. op de v.v. Dwingeloo en laat uw stemmen niet verloren gaan. Wij rekenen op uw steun voor de club. Stemmen gaan heel eenvoudig via:
rabo.nl/zuidwest-drenthe/clubkas  Op deze internetpagina van de bank staat een verwijzing naar "stemmen" voor deze actie bovenaan genoemd.

Johan Huls uit Erica is komend seizoen de nieuwe trainer van de jeugd onder 19. Hij is de opvolger van Rob Vliek die als trainer aan de… Meer >

Afgelopen zaterdag, 9 juni,  speelde JO8-2 als seizoens-afsluiter op een sterk bezet toernooi in Elim. In totaal moesten vier… Meer >

Jij wilt de kans toch niet missen om samen met meer dan 30 andere leden van VV Dwingeloo een unieke ervaring op te doen tijdens de TT… Meer >