Doe allen opnieuw mee aan de Rabobank CLUBKAS Campagne 2017 !!!

08 oktober 2017

De Rabobank Zuidwest-Drenthe organiseert in de periode 1 september t/m 13 oktober 2017 weer voor alle verenigingen in haar werkgebied de “Rabobank Clubkas Campagne”.
Ook de v.v. Dwingeloo doet uiteraard weer mee.

Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Drenthe krijgen deze week het ledenblad “Dichterbij” toegezonden inclusief een stembiljet met unieke stemcode. Denkt u erom dat u de plastic verpakking met uw unieke code niet weg gooit!!

Stem dus z.s.m. op de v.v. Dwingeloo en laat uw stemmen niet verloren gaan. Wij rekenen op uw steun voor de club. Stemmen gaan heel eenvoudig via:
rabo.nl/zuidwest-drenthe/clubkas  Op deze internetpagina van de bank staat een verwijzing naar "stemmen" voor deze actie bovenaan genoemd.

Afgelopen zondag stond voor Dwingeloo de tweede derby oprij op het programma. Ditmaal was Wijster de tegenstander. Op deze mooie… Meer >

Het bestuur van de VV Dwingeloo heeft samen met de Rugbyclub Dwingeloo en in overleg met de gemeente Westerveld plannen uitgewerkt voor… Meer >

Uitje naar De Drentse Koe

13 oktober 2017