Doe allen opnieuw mee aan de Rabobank CLUBKAS Campagne 2017 !!!

08 oktober 2017

De Rabobank Zuidwest-Drenthe organiseert in de periode 1 september t/m 13 oktober 2017 weer voor alle verenigingen in haar werkgebied de “Rabobank Clubkas Campagne”.
Ook de v.v. Dwingeloo doet uiteraard weer mee.

Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Drenthe krijgen deze week het ledenblad “Dichterbij” toegezonden inclusief een stembiljet met unieke stemcode. Denkt u erom dat u de plastic verpakking met uw unieke code niet weg gooit!!

Stem dus z.s.m. op de v.v. Dwingeloo en laat uw stemmen niet verloren gaan. Wij rekenen op uw steun voor de club. Stemmen gaan heel eenvoudig via:
rabo.nl/zuidwest-drenthe/clubkas  Op deze internetpagina van de bank staat een verwijzing naar "stemmen" voor deze actie bovenaan genoemd.

Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo… Meer >

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden. Meer >