Doe allen opnieuw mee aan de Rabobank CLUBKAS Campagne 2017 !!!

08 oktober 2017

De Rabobank Zuidwest-Drenthe organiseert in de periode 1 september t/m 13 oktober 2017 weer voor alle verenigingen in haar werkgebied de “Rabobank Clubkas Campagne”.
Ook de v.v. Dwingeloo doet uiteraard weer mee.

Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Drenthe krijgen deze week het ledenblad “Dichterbij” toegezonden inclusief een stembiljet met unieke stemcode. Denkt u erom dat u de plastic verpakking met uw unieke code niet weg gooit!!

Stem dus z.s.m. op de v.v. Dwingeloo en laat uw stemmen niet verloren gaan. Wij rekenen op uw steun voor de club. Stemmen gaan heel eenvoudig via:
rabo.nl/zuidwest-drenthe/clubkas  Op deze internetpagina van de bank staat een verwijzing naar "stemmen" voor deze actie bovenaan genoemd.

SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >

De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018