Doe allen opnieuw mee aan de Rabobank CLUBKAS Campagne 2017 !!!

08 oktober 2017

De Rabobank Zuidwest-Drenthe organiseert in de periode 1 september t/m 13 oktober 2017 weer voor alle verenigingen in haar werkgebied de “Rabobank Clubkas Campagne”.
Ook de v.v. Dwingeloo doet uiteraard weer mee.

Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Drenthe krijgen deze week het ledenblad “Dichterbij” toegezonden inclusief een stembiljet met unieke stemcode. Denkt u erom dat u de plastic verpakking met uw unieke code niet weg gooit!!

Stem dus z.s.m. op de v.v. Dwingeloo en laat uw stemmen niet verloren gaan. Wij rekenen op uw steun voor de club. Stemmen gaan heel eenvoudig via:
rabo.nl/zuidwest-drenthe/clubkas  Op deze internetpagina van de bank staat een verwijzing naar "stemmen" voor deze actie bovenaan genoemd.

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene… Meer >

Naast de reguliere trainingen van de jeugdteams willen wij aankomend jaar weer de voetbalschool organiseren. Met het aanbieden van deze… Meer >

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en… Meer >

Trainingsschema 2018-2019