ElectroEmmink.nl  nieuwe sponsor Dwingeloo 3

05 november 2017
De heren van het derde elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door ElectroEmmink.nl, voorheen Service Partner Beilen.

De komende 3 jaar lopen de heren er tijdens de wedstrijden keurig bij in het nieuwe rood/witte tenue.

Bij ElectroEmmink.nl kan een ieder terecht voor apparatuur in o.a. televisie & radio, computers, telefonie en persoonlijke verzorging, en tevens voor huishoudelijke-, keuken-, en inbouw apparatuur. Via ElectroEmmink.nl kan een ieder op zijn of haar gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken en vervolgens online bestellen. De producten worden vervolgens binnen enkele dagen thuis bezorgd en indien gewenst geïnstalleerd. ElectroEmmink.nl streeft naar 100% klanttevredenheid, en heeft daarom een goede service en aftersales hoog in het vaandel staan!

Johan is geen onbekende bij de v.v. Dwingeloo en is al jarenlang trouwe sponsor van een seniorenelftal. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd 29-10 jl. van het derde elftal werd het contract ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de selectie en begeleiding werd vervolgens de thuiswedstrijd van Dwingeloo 3 tegen Pesse 2 met 4-2 gewonnen.

Concept jeugdkader

09 juli 2018
In grote lijnen is het kader ingevuld voor de jeugdteams.   Zoals je hieronder kan zien zijn er nog enkele leiders nodig. Graag… Meer >

24 juni jl. was het zover. Na een sportief verlopen sponsortoernooi werd melkkoe “Greta 105” losgelaten op het hoofdveld. Onder het… Meer >