ElectroEmmink.nl  nieuwe sponsor Dwingeloo 3

05 november 2017
De heren van het derde elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door ElectroEmmink.nl, voorheen Service Partner Beilen.

De komende 3 jaar lopen de heren er tijdens de wedstrijden keurig bij in het nieuwe rood/witte tenue.

Bij ElectroEmmink.nl kan een ieder terecht voor apparatuur in o.a. televisie & radio, computers, telefonie en persoonlijke verzorging, en tevens voor huishoudelijke-, keuken-, en inbouw apparatuur. Via ElectroEmmink.nl kan een ieder op zijn of haar gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken en vervolgens online bestellen. De producten worden vervolgens binnen enkele dagen thuis bezorgd en indien gewenst geïnstalleerd. ElectroEmmink.nl streeft naar 100% klanttevredenheid, en heeft daarom een goede service en aftersales hoog in het vaandel staan!

Johan is geen onbekende bij de v.v. Dwingeloo en is al jarenlang trouwe sponsor van een seniorenelftal. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd 29-10 jl. van het derde elftal werd het contract ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de selectie en begeleiding werd vervolgens de thuiswedstrijd van Dwingeloo 3 tegen Pesse 2 met 4-2 gewonnen.

Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) houdt de supportersvereniging weer haar jaarlijkse bloemetjesmarkt op de Brink in… Meer >

Voor het komende seizoen is de voetbalvereniging Dwingeloo op zoek naar JEUGDTRAINER(S) voor de bovenbouw (O19-O17-O15). Het gaat… Meer >

Door meerdere afgelastingen vanwege het weer heeft Dwingeloo 1 nog veel wedstrijden in te halen. De 6e plaats van het team van… Meer >

Afgelopen vrijdagavond vond de winterafsluiting van het klaverjassen plaats. Winnaar van deze klaverjas-reeks was niemand minder dan… Meer >