Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
www.vvdwingeloo.nl
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden.

Ondanks nog geen wedstrijd verloren en een riante voorsprong op de rest, was de spanning hoog. 
Op het koude maar zonnige sportpark moest er eerst nog worden afgerekend  met de meiden van VV Heerenveen. Het publiek was in grote getale aanwezig wat voor een goede sfeer zorgde. 

De meiden, nog onder de indruk van  het publiek, gingen vol goede moed van start. Dit resulteerde al vrij vlot tot de 1-0. Niet veel later stond naar goed samenspel de 2-0 op het scorebord. Voor rust werd er nog twee keer gescoord. De meiden gingen met een goed gevoel de kleedkamer in voor nieuwe energie. 
Na rust waren de  meiden uit Heerenveen wederom niet opgewassen van het goede samenspel van MO11, dit resulteerde uiteindelijk tot een 7-0 overwinning. Het kampioenschap was een feit!! Na de penalty’s werden de meiden gehuldigd door de supportersvereniging en een trouwe supporter van het team.  De meiden kregen als extra verassing een heus kampioensshirts overhandigd van de trainster/ coach. 

Na een snelle douche stond er een heuse dumper met vrachtauto klaar voor een rondje Dwingeloo. Al toeterend en zingend werd het kampioenschap afgesloten in de kantine met een patatje. 

Bo, Silke, Resa, Sam, Noor, Evi, Bente, Ilse en Dione super gedaan en succes in de zaal, beker en het voorjaarsseizoen!! 
 

 
www.vvdwingeloo.nl
SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018
Op 3 februari organiseerde de Supporters Vereniging opnieuw de Pubquiz. Wederom dit jaar weer een groot succes! Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Het kantinepersoneel van de vv Dwingeloo is dit lopende voetbalseizoen in een nieuw tenue gestoken door De Weerd Hoveniers. Er werd in… Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven