Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
www.vvdwingeloo.nl
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden.

Ondanks nog geen wedstrijd verloren en een riante voorsprong op de rest, was de spanning hoog. 
Op het koude maar zonnige sportpark moest er eerst nog worden afgerekend  met de meiden van VV Heerenveen. Het publiek was in grote getale aanwezig wat voor een goede sfeer zorgde. 

De meiden, nog onder de indruk van  het publiek, gingen vol goede moed van start. Dit resulteerde al vrij vlot tot de 1-0. Niet veel later stond naar goed samenspel de 2-0 op het scorebord. Voor rust werd er nog twee keer gescoord. De meiden gingen met een goed gevoel de kleedkamer in voor nieuwe energie. 
Na rust waren de  meiden uit Heerenveen wederom niet opgewassen van het goede samenspel van MO11, dit resulteerde uiteindelijk tot een 7-0 overwinning. Het kampioenschap was een feit!! Na de penalty‚Äôs werden de meiden gehuldigd door de supportersvereniging en een trouwe supporter van het team.  De meiden kregen als extra verassing een heus kampioensshirts overhandigd van de trainster/ coach. 

Na een snelle douche stond er een heuse dumper met vrachtauto klaar voor een rondje Dwingeloo. Al toeterend en zingend werd het kampioenschap afgesloten in de kantine met een patatje. 

Bo, Silke, Resa, Sam, Noor, Evi, Bente, Ilse en Dione super gedaan en succes in de zaal, beker en het voorjaarsseizoen!! 
 

 
www.vvdwingeloo.nl
Zondag 2 december heeft wethouder Doeven namens de gemeente Westerveld een bouwbord onthult op sportpark de Hulsebosch te Dwingeloo. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op zaterdagochtend 1 december was het feest op de velden van voetbalvereniging Dwingeloo: de beide jeugdteams JO8 die de club rijk is… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl

Sponsor Vos Banket zet door

02 december 2018
Vos Banket heeft weer aangegeven de JO-19 te willen ondersteunen voor de komende 3 jaar. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Hierbij nog de uitslag van het lotto reservegetal van de afgelopen maanden. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven