Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

De Weerd Hoveniers opnieuw sponsor van kantinepersoneel!

www.vvdwingeloo.nl
Het kantinepersoneel van de vv Dwingeloo is dit lopende voetbalseizoen in een nieuw tenue gestoken door De Weerd Hoveniers. Er werd in overeenstemming gekozen de aquablauwe polo te vervangen door een stoer overhemd.

Eigenaar Martin de Weerd is zelf ook niet wars van verandering. Zo heeft het bedrijf, dat in de basis gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, zijn repertoire uitgebreid door naast buitenbestrating ook binnenbestrating aan te bieden. Waar voorheen de tuin en het interieur als twee losse onderdelen werden gezien, vallen binnen en buiten tegenwoordig steeds vaker samen. Een trend is hierbij binnenbestrating. ‘Is je stijl strak, modern of juist landelijk? Voor iedere stijl zijn wel binnen klinkers te vinden’, geeft De Weerd aan. 
De vv Dwingeloo is zeer content met deze sponsor, die naast zijn passie voor al dat wat groeit en bloeit, ook de club een warm hart toedraagt. 
 

Martin de Weerd en zijn vrouw Harma nemen, op de door De Weerd gestrate vloer, een bos bloemen van de sponsorcommissie in ontvangst.
 

 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven