Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

MO11 Vicekampioen van Nederland!!

24 juni 2018
www.vvdwingeloo.nl
Zondag 17 juni was het dan zover, de meiden gingen meedoen met het NK VTT in Roden. VTT staat voor Voetbal Talenten Toernooi.

Deze organiseren toernooien voor verschillende categorieën. Voor deze toernooien moest  eerst gekwalificeerd worden via district kampioenschappen. Aangezien de meiden niet hebben meegedaan aan het district kampioenschap, had de organisatie op basis van de resultaten in de competitie de meiden een ‘Wildcard’ aangeboden. 

Zondag dus vroeg uit de veren en acht uur vertrekken met een heuse ‘spelersbus’ naar Roden. In Roden aangekomen was het al lekker druk met de zestien deelnemende MO11 teams. Deze kwamen dus uit alle uithoeken van het land zoals Wassenaar, Vianen en Den Haag. 
Na de openingsceremonie met Wilhelmus en al moesten en drie poulewedstijden worden afgewerkt. De meiden wonnen de eerste makkelijk met 5-0 tegen Estria. De Tweede nipt verloren met 1-0 tegen Graaf Willem VAC. De laatste wedstrijd tegen Vianen vooruit was weer redelijk makkelijk en winst met 4-0. 
Met deze resultaten behoorde de meiden tot de twee beste nummers 2 en plaatsing voor de categorie 1 poule. Hierin zaten verder alle winnaars van de poule. Nog even leek het organisatorisch mis te gaan omdat ze in eerste instantie Dwingeloo in categorie 2 hadden ingedeeld, maar door scherp opletten van de trainster werd dit net op tijd recht gezet. 
De finalerondes waren zo opgezet dat bij winst door met winnaars en bij verlies door met verliezers. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen RKDEO uit Nooddorp. Deze zenuwslopende wedstrijd eindigde 0-0. Strafschoppen best of 3! Deze werd gewonnen met 3-1 door geweldig optreden van de keepster. 
De meiden door naar de halve finales, het drong de meiden zachtjes door dat ze bij de beste nummers 4 van Nederland behoren, hier troffen ze de meiden uit Voorschoten aan. Deze wedstijd werd met 2-0 gewonnen. De meiden door naar de finale!!  
Onder luid applaus en de ‘tune van de champion league’ werden de finalisten het veld op begeleid. De andere finalist was DSS Haarlem. Na de spelers bekend gemaakt te zijn aan het publiek en het succes wensen aan de tegen speelsters werd er afgetrapt. Al snel werd het duidelijk dat de meiden uit Haarlem een maatje te groot waren, met rust 1-0 achter. Na rust was het eigenlijk op bij de meiden en werd er uiteindelijk met 3-0 verloren. De meiden waren absoluut niet teleurgesteld en beseften maar al te goed dat ze een goede prestatie hadden neergezet!!
Direct na afloop van de wedstrijd was de prijsuitreiking. En zo werd de schaal van Vice kampioen in categorie 1 meegenomen naar Dwingeloo!!! Dit werd uiteraard uitbundig gevierd, ook in de ‘spelersbus’ naar huis. Hoewel de meeste energie er wel uit was.    

Namens de trainster/ coach Christa en coach William , 
SUPER GEDAAN!!!!!   Evi, Ilse, Sam, Bo, Resa, Dione, Martje, Bente en Noor
 

 

 
www.vvdwingeloo.nl
Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op zaterdag 2 februari heeft de jaarlijkse pubquiz weer plaats gevonden. Met 16 deelnemende teams was het een groot succes. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Het wedstrijdprogramma en de poules voor het voorjaar zijn bekend gemaakt door de KNVB. Op 9 februari is de eerste speelronde gepland. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven