Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Vroeg uit de veren

08 juli 2018
www.vvdwingeloo.nl
En dat was het geval voor de 19 koppige crew dat VV Dwingeloo afvaardigde tijdens de 85e editie van de Dutch TT. Na een gedegen voorbereiding in samenwerking met uitzendbureau Randstad was het zondag 1 juli jl. zover!

Tijdens het stralende ochtendgloren reedt het overgrote deel van de horeca crew van de VV verdeeld in twee busjes  richting het TT circuit in Assen. Na wat omwegen (dit door toedoen van een onduidelijke verkeersregellaars of een nog niet geheel wakkere chauffeur. Hier zijn de meningen nu nog  over verdeeld ;-) ) kon de crew zich melden bij de werkgever van de dag. Het officieel aanmelden, omkleden en korte uitleg was vrij snel achter de rug. De crew werd vervolgens op basis van stand- nummer verdeeld en met bijzonder vervoer naar hun werkplek vervoerd. Daar aangekomen was er weinig tijd om rustig de werkomgeving te verkennen. 

An de bak!!!
Bij de drankenstand aangekomen meldde  de crew zich bij hun leidinggevende ter plekke. Daar bleek al vrij snel dat de crew zich niet hoefde te vervelen die dag. Naast de vele kopjes koffie werden ook de eerste biertjes al getapt. Een goede start van de dag laten we maar zeggen…  Het tempo kwam er helemaal in net voorafgaande aan één van de races. Bij een wat rustiger moment werd  de drankenstand weer op orde gebracht met het aanvullen van de voorraden en de nodige schoonmaak. 
 
       
Na een dag  flink doorwerken en vele bezoekers van de TT van drankjes te hebben voorzien kreeg de crew vrijaf. Voordat er koers gezet werd naar de VIP-tent van RW Racing GP kreeg de crew een pluim van de organisatie voor hun goede inzet van de dag. De werkgever  was uitermate te spreken over de wijze waarop de VV Dwingeloo- crew zich die dag had ingespannen. 

Welverdiende borrel  
De borrel waar alle crewleden wel naar smachtte op dat moment… Via de Paddock van het TT circuit werd de crew warm onthaald in de VIP-tent van RW Racing GP. De prachtig ingerichte ruimte gevuld met vele Dwingelers  was een uniek decor om de dag af te sluiten. Om van de kans gebruik te maken is vanaf een bijzonder punt  een mooie groepsfoto gemaakt. Na vele borrels en hapjes later was het tijd om te gaan. Na de gastheren Roelof en Sjarno en gastdame Alie Waninge te hebben bedankt voor hun gastvrijheid, vertrok de crew richting Dwingel. 
Richting Dwingel betekende in dit geval via Witten, Bovensmilde en Hooghalen….  Onderweg is er nog her en der gestopt om een aantal crewleden bij de afsluitende TT- feesten af te zetten ...

 

Geslaagde dag met mooie opbrengst
Want dat was natuurlijk het uitgangspunt van deze actie. Een leuke gezellige dag, waarmee door het uitvoeren van werkzaamheden geld voor de verenging is  verdiend. Met de inzet van leden en  verwanten van VV Dwingeloo is een mooi bedrag verdiend dat geheel ten goede komt aan de optimalisatie van onze kleedkamervoorzieningen. De totale opbrengsten van deze actie is helaas op dit moment nog niet bekend. Dit wordt zodra bekend op de VV Dwingeloo site gepubliceerd. 

Bedankt!
Deze toch unieke actie van VV Dwingeloo kon niet plaatsvinden zonder de inzet van een aantal mensen en organisaties. Via deze weg wil de activiteitencommissie een speciaal woord van dank uitspreken richting de volgende personen
Uitzendbureau Randstad:  Rachella, Joris en Dirk
RW Racing GP: Roelof, Alie en Sjarno Waninge
Crewleden VV Dwingeloo:  Thijs, Daan, Bram, Albert, Henk Jan, Herman,  Manou, Bastian, Jan, Gea, Marry, Roelof, Arjen, Sander, Gert Jan, Tom, Henk, Martin en onze benjamin Anouk.
  

VV Dwingeloo wil deze TT- actie graag jaarlijks laten plaatsvinden. Mocht je ook zo’n leuke dag willen meemaken volgend jaar? Houd dan onze site goed in de gaten! 


Namens de Activiteitencommissie,
Bastian, Sjarno en Remco
 

 
www.vvdwingeloo.nl
Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op zaterdag 2 februari heeft de jaarlijkse pubquiz weer plaats gevonden. Met 16 deelnemende teams was het een groot succes. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Het wedstrijdprogramma en de poules voor het voorjaar zijn bekend gemaakt door de KNVB. Op 9 februari is de eerste speelronde gepland. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven