Dwingeloo 5 steunt kleedkameracties

09 juli 2018
Na afloop van het sponsortoernooi kwam Han Brommer, leider van Dwingeloo 5, met een mooie verrassing voor de VV. In de bomvolle kantine deelde hij mee aan voorzitter Marcel Grit dat de geldpot van € 1000,- van Dwingeloo 5 wordt geschonken tbv de nieuwe kleedkamers.

Dwingeloo 5 houdt op te bestaan. Men had daarom dus een mooie bestemming voor de pot die wordt gespekt door de spelers zelf.

Voor volgend seizoen zijn 4 seniorenteams ingeschreven. Veel spelers kunnen hun tijd en energie kwijt in het 35+ voetbal (7x7), en blijven dus betrokken bij de VV Dwingeloo.

Hoofdklasser Hoogeveen was een maatje te groot voor Dwingeloo in de bekerwedstrijd. Naast het verslag van Tom Kemkers elders op de… Meer >

Onze inmiddels trouwe sponsor van bloembollen had dit jaar een ander sponsoridee. De anders gebruikelijke tulpenbollen werden vervangen… Meer >

De VV Dwingeloo heeft een mooi bedrag ontvangen n.a.v. de Rabobank clubkascampagne. Meer >

De vrijwilligersploeg van de maandagochtend is nog steeds in volle gang met het onderhoud van onze mooie accommodatie. Meer >