Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Ruim € 2400 opbrengst uit “Schijt je Rijk”

www.vvdwingeloo.nl
24 juni jl. was het zover. Na een sportief verlopen sponsortoernooi werd melkkoe “Greta 105” losgelaten op het hoofdveld. Onder het toeziend oog van een goed gevulde tribune ging Greta 105 voorzichtig haar tijdelijke weide verkennen.

Heel actief bleek Greta echter niet te zijn. Na ruim twee uur te hebben gewacht op de zo gewenste koeienvlaai, heeft de commissie doen besluiten het reglement ter hand te nemen. Hierin stond dat “Wanneer de koe niet schijt binnen het tijdslimiet, dan geldt als winnende vak, het vak waar haar rechter achterpoot staat”. 
En zo geschiede. De coördinaten van waar de vlag werd geplaatst werd vervolgens met militaire precisie door onze voorzitter vastgesteld. 
 

De winnaars      
Na het bepalen van de coördinaten konden de volgende winnaars bekend gemaakt worden:
 
  Lotnummer Naam Prijs
Hoofdprijs: 4070 Kristiaan Smits € 300,-
       
Aangrenzende kavels: 1297 J. Kloeze, Pesse € 60,-
  1657 F. De Weerd, Staphorst € 60,-
  1845 J. Jans € 60,-
       
Schuin aangrenzende kavels: 1790 E. Hof € 30,-
  3722 D. Fledderus € 30,-
       
Extra prijzen: 1819 R. Wiltinge Kaasplank Melkveebedrijven
  1700 S. Koning, Dieverbrug Rondleiding 10 pers. Mts. Duiven


Bedankt!
Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de mensen die deze actie mogelijk gemaakt hebben. Ten eerst willen wij “Stichting promotie Melkveebedrijven Dwingeloo” bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige Greta 105 en de extra prijzen; het overheerlijke kaasplankje en een rondleiding voor 10 pers. op melkveebedrijf Mts. Duiven. 
Naast onze melkveehouders willen wij uiteraard onze leden bedanken voor het verkopen van een behoorlijk aantal loten. Met behulp van jullie inzet is een geweldig bedrag van ruim € 2400,- opgehaald!!

Namens de Activiteitencommissie,

Bastian, Sjarno en Remco                    
 

 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven