KICK OFF JEUGD op ZONDAG 2 SEPTEMBER

19 juli 2018
Het nieuwe voetbalseizoen begint net als vorig jaar beginnen met een KICK OFF voor alle jeugdteams op zondag 2 september 2018. Noteer deze datum alvast in de agenda.

Het voetbalseizoen 2017-2018 ligt alweer een tijdje achter ons. Concept teamindeling met bij behorend jeugdkader ingevuld voor komend seizoen.
Tijd voor welverdiende vakantie !

Het nieuwe voetbalseizoen willen we net als vorig jaar beginnen met een KICK OFF voor alle jeugdteams op zondag 2 september 2018.
Nadere informatie over de invullling van deze dag volgt.
Naast voetbalactiviteiten en fotoshoot zal er ook voor alle trainers, leiders én ouders een presentatie worden gegeven.
Behalve voor spelers is deze informele start van het seizoen ook bedoeld voor de ouders.

Wij wensen iedereen een prettig vakantie en zien iedereen graag weer op zondag 2 september a.s.

jeugdcommissie
v.v. Dwingeloo

VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018