Maandag 3 september inloopavond nieuwbouw kleedkamers

31 augustus 2018

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en nieuwbouw kleedkamers.

Het ontwerp is fijngeslepen. Graag willen we de leden tijdens een inloop avond informeren over de voorliggende laatste versie van het ontwerp.

Leden van het bestuur en bouwcommissie en onze bouwheer Bertus Fledderus zullen hierbij aanwezig zijn. Zij kunnen toelichting geven op de diverse onderdelen. Er zijn tekeningen op groot formaat aanwezig zodat een goed inzicht van de plannen gekregen kan worden.

Goeie idee├źn vanuit de leden mbt ontwerp en techniek kunnen dan ingebracht worden.

De inloopavond zal gehouden worden op maandag 3 september tussen 20u en 21u in onze kantine.

VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC. Meer >

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van… Meer >