Maandag 3 september inloopavond nieuwbouw kleedkamers

31 augustus 2018

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en nieuwbouw kleedkamers.

Het ontwerp is fijngeslepen. Graag willen we de leden tijdens een inloop avond informeren over de voorliggende laatste versie van het ontwerp.

Leden van het bestuur en bouwcommissie en onze bouwheer Bertus Fledderus zullen hierbij aanwezig zijn. Zij kunnen toelichting geven op de diverse onderdelen. Er zijn tekeningen op groot formaat aanwezig zodat een goed inzicht van de plannen gekregen kan worden.

Goeie idee├źn vanuit de leden mbt ontwerp en techniek kunnen dan ingebracht worden.

De inloopavond zal gehouden worden op maandag 3 september tussen 20u en 21u in onze kantine.

De vrijwilligersploeg van de maandagochtend is nog steeds in volle gang met het onderhoud van onze mooie accommodatie. Meer >

Op vrijdag 28 september was het weer 7x7 avond op sportpark De Hulsebosch. Onder meer de wedstrijd tussen Dwingeloo 35+ 2 en… Meer >

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene… Meer >

Naast de reguliere trainingen van de jeugdteams willen wij aankomend jaar weer de voetbalschool organiseren. Met het aanbieden van deze… Meer >