Maandag 3 september inloopavond nieuwbouw kleedkamers

31 augustus 2018

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en nieuwbouw kleedkamers.

Het ontwerp is fijngeslepen. Graag willen we de leden tijdens een inloop avond informeren over de voorliggende laatste versie van het ontwerp.

Leden van het bestuur en bouwcommissie en onze bouwheer Bertus Fledderus zullen hierbij aanwezig zijn. Zij kunnen toelichting geven op de diverse onderdelen. Er zijn tekeningen op groot formaat aanwezig zodat een goed inzicht van de plannen gekregen kan worden.

Goeie idee├źn vanuit de leden mbt ontwerp en techniek kunnen dan ingebracht worden.

De inloopavond zal gehouden worden op maandag 3 september tussen 20u en 21u in onze kantine.

Zaterdag 18 mei heeft Dwingeloo JO15-1 het kampioenschap behaald door een glansrijke overwinning op Zuidlaren. Meer >

Zondag 5 mei heeft VV Dwingeloo de 2e periodetitel behaald in de 3e klasse D door een 1-0 overwinning op THOR. Meer >

Wie niet beter wist zou zich niet aan de conclusie kunnen onttrekken dat zondag derdeklasser Dwingeloo compleet van slag was in de… Meer >

VV Dwingeloo zoekt voor een aantal functies nieuwe enthousiaste leden. Meer >