Maandag 3 september inloopavond nieuwbouw kleedkamers

31 augustus 2018

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en nieuwbouw kleedkamers.

Het ontwerp is fijngeslepen. Graag willen we de leden tijdens een inloop avond informeren over de voorliggende laatste versie van het ontwerp.

Leden van het bestuur en bouwcommissie en onze bouwheer Bertus Fledderus zullen hierbij aanwezig zijn. Zij kunnen toelichting geven op de diverse onderdelen. Er zijn tekeningen op groot formaat aanwezig zodat een goed inzicht van de plannen gekregen kan worden.

Goeie ideeën vanuit de leden mbt ontwerp en techniek kunnen dan ingebracht worden.

De inloopavond zal gehouden worden op maandag 3 september tussen 20u en 21u in onze kantine.

Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar. Meer >

Op zaterdag 2 februari heeft de jaarlijkse pubquiz weer plaats gevonden. Met 16 deelnemende teams was het een groot succes. Meer >

Het wedstrijdprogramma en de poules voor het voorjaar zijn bekend gemaakt door de KNVB. Op 9 februari is de eerste speelronde gepland. Meer >

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >