Sponsorcommissie winnaar prestatiewisselprijs

23 september 2018

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 september jl. overhandigde de winnaar van vorig jaar, Lammert Noorman, hem de bokaal.

Lammert roemde de sponsorcommissie vooral omdat ze erg veel werk achter de schermen doet. Dit uit zich o.m. in de vele sponsoruitingen op sportpark De Hulsebosch. Inmiddels scharen vele sponsoren zich achter de plaatselijke VV, zij leveren een onmisbare bijdrage aan het voetbal in Dwingeloo. Niet alleen de sponsoren maar ook de sponsorcommissie is daarom van grote waarde voor de vereniging.

VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC. Meer >

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van… Meer >