Sponsorcommissie winnaar prestatiewisselprijs

23 september 2018

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 september jl. overhandigde de winnaar van vorig jaar, Lammert Noorman, hem de bokaal.

Lammert roemde de sponsorcommissie vooral omdat ze erg veel werk achter de schermen doet. Dit uit zich o.m. in de vele sponsoruitingen op sportpark De Hulsebosch. Inmiddels scharen vele sponsoren zich achter de plaatselijke VV, zij leveren een onmisbare bijdrage aan het voetbal in Dwingeloo. Niet alleen de sponsoren maar ook de sponsorcommissie is daarom van grote waarde voor de vereniging.

De vrijwilligersploeg van de maandagochtend is nog steeds in volle gang met het onderhoud van onze mooie accommodatie. Meer >

Op vrijdag 28 september was het weer 7x7 avond op sportpark De Hulsebosch. Onder meer de wedstrijd tussen Dwingeloo 35+ 2 en… Meer >

Naast de reguliere trainingen van de jeugdteams willen wij aankomend jaar weer de voetbalschool organiseren. Met het aanbieden van deze… Meer >

De afgelopen periode hebben we als bestuur en bouwcommissie hard gewerkt aan de optimalisatie van de plannen rondom renovatie en… Meer >