Sponsorcommissie winnaar prestatiewisselprijs

23 september 2018

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 september jl. overhandigde de winnaar van vorig jaar, Lammert Noorman, hem de bokaal.

Lammert roemde de sponsorcommissie vooral omdat ze erg veel werk achter de schermen doet. Dit uit zich o.m. in de vele sponsoruitingen op sportpark De Hulsebosch. Inmiddels scharen vele sponsoren zich achter de plaatselijke VV, zij leveren een onmisbare bijdrage aan het voetbal in Dwingeloo. Niet alleen de sponsoren maar ook de sponsorcommissie is daarom van grote waarde voor de vereniging.

Zaterdag 18 mei heeft Dwingeloo JO15-1 het kampioenschap behaald door een glansrijke overwinning op Zuidlaren. Meer >

Zondag 5 mei heeft VV Dwingeloo de 2e periodetitel behaald in de 3e klasse D door een 1-0 overwinning op THOR. Meer >

Wie niet beter wist zou zich niet aan de conclusie kunnen onttrekken dat zondag derdeklasser Dwingeloo compleet van slag was in de… Meer >

VV Dwingeloo zoekt voor een aantal functies nieuwe enthousiaste leden. Meer >