Maatschap Joling wordt bedankt voor de bollen

09 november 2018
Onze inmiddels trouwe sponsor van bloembollen had dit jaar een ander sponsoridee. De anders gebruikelijke tulpenbollen werden vervangen voor Pioenroosknollen.

Nadat het damesteam de geschonken pioenrozen hadden ingepakt in keurige zakjes, hebben de jeugdspelers van de VV ze op 12 september aan de man gebracht.

De vereniging is zeer tevreden over de opbrengst van de knollenverkoop.  Het geldbedrag van maarliefst 3.000 EURO zal gebruikt worden voor nieuwe trainingsmaterialen en voor de nieuwe aanbouw van de kleedkamers.

De trotse Fam. Joling werd door Hanneke Boer van de sponsorcommissie hartelijk bedankt voor hun steun. Maatschap Joling werd toepasselijk een bos bloemen aangeboden met een dinerbon van Restaurant ‘Onder de Eiken’. Dieneke feliciteerde de VV Dwingeloo en wenst de VV veel succes met alle sportactiviteiten.

Het wedstrijdprogramma en de competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend. Kijk bij je eigen team op de website! Meer >

Op de velden is het momenteel rustig. Een prima moment om onderhoud te plegen dus. Meer >

De concept teamindeling van de meidenteams 2019-2020 is bekend. Meer >

Het succes van het vrouwenvoetbal in Nederland heeft overal gevolgen. Zo heeft de v.v. Dwingeloo dringend behoefte aan nieuwe… Meer >