Vink B.V. verlengt sponsoring VV Dwingeloo!

16 december 2018

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van de v.v. Dwingeloo. Ook de komende drie seizoenen prijkt het logo van Vink B.V. op de voor,- en achterkant van de shirts van het heren vierde elftal.

Vink B.V.  is een bekend en erkend bedrijf in Dwingeloo en wijde omtrek. Agrarisch loonwerk en grondverzet (tevens particulier) zijn de meest voorkomende werkzaamheden die worden uitgevoerd. Ook voor reparaties en onderhoud aan aller soort machines kan men bij Vink B.V. terecht, zowel in de werkplaats bij het bedrijf in Lhee als op locatie. Naast deze werkzaamheden verkoopt Vink B.V. o.a. landbouwplastic, onderfolie, gras,- en/of maïszaad en diverse soorten zand en grond.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het vierde elftal werd het contract voor de komende drie jaar ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de selectie en begeleiding werd vervolgens onder het toeziend oog van Richard en Danny Wijntjes de thuiswedstrijd van Dwingeloo 4 tegen Pesse 3 helaas nipt met 0-2 verloren.

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019
De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Dit betreft dus het concept! De indeling van de… Meer >