VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC.

Voorafgaand aan de wedstrijd was de boodschap duidelijk: alleen een overwinning telt!

Toch bleef het nog lang spannend. Na een magere 1-0 voorsprong van de Dwingelers wist MSC opeens uit een counter gelijk te maken en leek het kampioenschap even ver weg. Toch raakten de jongens niet in paniek en werden er keurige aanvallen op de mat gelegd waarvan er een werd omgezet in een mooi doelpunt. De 2-1 voorsprong werd groots gevierd en voelde als een verlossing. In het laatste deel van de wedstrijd moest MSC zich gewonnen geven en vielen de doelpunten van de rood-witten vlot achterelkaar tot een 5-1 eindstand, het kampioensfeest kon gevierd worden!

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019
De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Dit betreft dus het concept! De indeling van de… Meer >