VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC.

Voorafgaand aan de wedstrijd was de boodschap duidelijk: alleen een overwinning telt!

Toch bleef het nog lang spannend. Na een magere 1-0 voorsprong van de Dwingelers wist MSC opeens uit een counter gelijk te maken en leek het kampioenschap even ver weg. Toch raakten de jongens niet in paniek en werden er keurige aanvallen op de mat gelegd waarvan er een werd omgezet in een mooi doelpunt. De 2-1 voorsprong werd groots gevierd en voelde als een verlossing. In het laatste deel van de wedstrijd moest MSC zich gewonnen geven en vielen de doelpunten van de rood-witten vlot achterelkaar tot een 5-1 eindstand, het kampioensfeest kon gevierd worden!

Hierbij de uitslag van het lotto reservegetal van januari en februari: Meer >

Met de start van de voorjaarcompetitie is er bij een meisjesteam een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen VV Dwingeloo en DVSV… Meer >

Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar. Meer >

Op zaterdag 2 februari heeft de jaarlijkse pubquiz weer plaats gevonden. Met 16 deelnemende teams was het een groot succes. Meer >