VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC.

Voorafgaand aan de wedstrijd was de boodschap duidelijk: alleen een overwinning telt!

Toch bleef het nog lang spannend. Na een magere 1-0 voorsprong van de Dwingelers wist MSC opeens uit een counter gelijk te maken en leek het kampioenschap even ver weg. Toch raakten de jongens niet in paniek en werden er keurige aanvallen op de mat gelegd waarvan er een werd omgezet in een mooi doelpunt. De 2-1 voorsprong werd groots gevierd en voelde als een verlossing. In het laatste deel van de wedstrijd moest MSC zich gewonnen geven en vielen de doelpunten van de rood-witten vlot achterelkaar tot een 5-1 eindstand, het kampioensfeest kon gevierd worden!

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >

De opbrengstmeter van de verbouwingsplannen blijft stijgen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte penningmeester Albert Nijstad de… Meer >

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie maakte de voorzitter Marcel Grit  bekend dat het contract met de hoofdtrainer Friso… Meer >

Op zaterdag 2 februari om 20:00 uur is de pubquiz 2019, georganiseerd door de supportersvereniging. Meer >