Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Bouw kleedkamers gestart!

09 januari 2019
www.vvdwingeloo.nl
Afgelopen maandag 7 januari zijn de werkzaamheden met betrekking tot de bouw van de twee nieuwe kleedkamers gestart.

De bouwput is uitgegraven en afgezet met hekken. Bouwmaterialen en materieel zal zoveel mogelijk binnen de hekken worden gehouden.

 

Kleedkamers 5 en 6 worden zo lang als mogelijk in bedrijf gehouden. De ingang is dan vanaf heden wel via het hoofdveld. Het bouwverkeer zal via een speciaal aangelegde dam via de achterzijde van het sportpark toegang krijgen tot de bouwplaats.

 

De bouw van kleedkamers 7 en 8 en verbouw van de bestaande kleedkamers 5 en 6 zal in totaal tot mei 2019 gaan duren. Daarmee zijn de kleedkamers helemaal gereed voor het nieuwe seizoen 2019-2020!

 

Wij vragen jullie begrip voor de werkzaamheden en eventuele hinder die er ondervonden kan worden. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie die stellen aan een van de bestuursleden.
 
www.vvdwingeloo.nl
Hierbij de uitslag van het lotto reservegetal van januari en februari: Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Met de start van de voorjaarcompetitie is er bij een meisjesteam een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen VV Dwingeloo en DVSV… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op zaterdag 2 februari heeft de jaarlijkse pubquiz weer plaats gevonden. Met 16 deelnemende teams was het een groot succes. Meer >
 
 
Terug naar boven