Bouw kleedkamers gestart!

09 januari 2019
Afgelopen maandag 7 januari zijn de werkzaamheden met betrekking tot de bouw van de twee nieuwe kleedkamers gestart.

De bouwput is uitgegraven en afgezet met hekken. Bouwmaterialen en materieel zal zoveel mogelijk binnen de hekken worden gehouden.

Kleedkamers 5 en 6 worden zo lang als mogelijk in bedrijf gehouden. De ingang is dan vanaf heden wel via het hoofdveld. Het bouwverkeer zal via een speciaal aangelegde dam via de achterzijde van het sportpark toegang krijgen tot de bouwplaats.

De bouw van kleedkamers 7 en 8 en verbouw van de bestaande kleedkamers 5 en 6 zal in totaal tot mei 2019 gaan duren. Daarmee zijn de kleedkamers helemaal gereed voor het nieuwe seizoen 2019-2020!

Wij vragen jullie begrip voor de werkzaamheden en eventuele hinder die er ondervonden kan worden. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie die stellen aan een van de bestuursleden.

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019
De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Dit betreft dus het concept! De indeling van de… Meer >