Bouw kleedkamers gestart!

09 januari 2019
Afgelopen maandag 7 januari zijn de werkzaamheden met betrekking tot de bouw van de twee nieuwe kleedkamers gestart.

De bouwput is uitgegraven en afgezet met hekken. Bouwmaterialen en materieel zal zoveel mogelijk binnen de hekken worden gehouden.

Kleedkamers 5 en 6 worden zo lang als mogelijk in bedrijf gehouden. De ingang is dan vanaf heden wel via het hoofdveld. Het bouwverkeer zal via een speciaal aangelegde dam via de achterzijde van het sportpark toegang krijgen tot de bouwplaats.

De bouw van kleedkamers 7 en 8 en verbouw van de bestaande kleedkamers 5 en 6 zal in totaal tot mei 2019 gaan duren. Daarmee zijn de kleedkamers helemaal gereed voor het nieuwe seizoen 2019-2020!

Wij vragen jullie begrip voor de werkzaamheden en eventuele hinder die er ondervonden kan worden. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie die stellen aan een van de bestuursleden.

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >

De opbrengstmeter van de verbouwingsplannen blijft stijgen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte penningmeester Albert Nijstad de… Meer >

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie maakte de voorzitter Marcel Grit  bekend dat het contract met de hoofdtrainer Friso… Meer >

Op zaterdag 2 februari om 20:00 uur is de pubquiz 2019, georganiseerd door de supportersvereniging. Meer >