Mijlof & Partners administratiekantoor nieuwe sponsor v.v. Dwingeloo!

18 januari 2019
Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo.

Vanaf dit seizoen is de bedrijfsnaam Mijlof & Partners verbonden aan het jaarlijkse onderlinge jeugd zaalvoetbaltoernooi van de v.v. Dwingeloo en hangt er een groot reclamebord van Mijlof & Partners boven één van de doelen langs het hoofdveld. Op zaterdag 29-12 jl. werd het driejarige contract tijdens het onderlinge jeugd zaalvoetbaltoernooi door Pascal Hoekstra van Mijlof & Partners in het bijzijn van de sponsorcommissie ondertekend.

Mijlof & Partners is een administratiekantoor welke gevestigd is in Bovensmilde en waarvan Pascal Hoekstra één van de eigenaren is. Mijlof & Partners ontzorgt en ondersteunt bedrijven in administratieve en fiscale zaken, van volledige uitbesteding of een gedeelte daarvan. Zoals o.a. het bijhouden en verwerken van de administratie en/of salarisadministratie, opstellen van financiële rapportages (jaarrekening, financiële prognoses) en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting wordt eveneens door Mijlof & Partners voor verschillende bedrijven verzorgd. Mijlof & Partners biedt cliënten eveneens de mogelijkheid om digitaal de boekhouding bij te houden. Daarnaast kan de particulier ook met hun administratieve- en fiscale vragen bij Mijlof & Partners terecht.

De vv Dwingeloo is weer een enthousiaste en betrokken sponsor rijker!

Zondag 23 juni a.s. organiseert de sponsorcommissie vanaf 12.00 uur in samenwerking met de supportersvereniging het jaarlijkse… Meer >

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019