Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Mijlof & Partners administratiekantoor nieuwe sponsor v.v. Dwingeloo!

18 januari 2019
www.vvdwingeloo.nl
Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo.

Vanaf dit seizoen is de bedrijfsnaam Mijlof & Partners verbonden aan het jaarlijkse onderlinge jeugd zaalvoetbaltoernooi van de v.v. Dwingeloo en hangt er een groot reclamebord van Mijlof & Partners boven één van de doelen langs het hoofdveld. Op zaterdag 29-12 jl. werd het driejarige contract tijdens het onderlinge jeugd zaalvoetbaltoernooi door Pascal Hoekstra van Mijlof & Partners in het bijzijn van de sponsorcommissie ondertekend.
 

Mijlof & Partners is een administratiekantoor welke gevestigd is in Bovensmilde en waarvan Pascal Hoekstra één van de eigenaren is. Mijlof & Partners ontzorgt en ondersteunt bedrijven in administratieve en fiscale zaken, van volledige uitbesteding of een gedeelte daarvan. Zoals o.a. het bijhouden en verwerken van de administratie en/of salarisadministratie, opstellen van financiële rapportages (jaarrekening, financiële prognoses) en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting wordt eveneens door Mijlof & Partners voor verschillende bedrijven verzorgd. Mijlof & Partners biedt cliënten eveneens de mogelijkheid om digitaal de boekhouding bij te houden. Daarnaast kan de particulier ook met hun administratieve- en fiscale vragen bij Mijlof & Partners terecht.

 

De vv Dwingeloo is weer een enthousiaste en betrokken sponsor rijker!
 
www.vvdwingeloo.nl
De voetbalschool gaat weer van start, op vrijdagmiddag 10 mei. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Sinds kort biedt de supportervereniging nieuwe artikelen aan: handdoeken en mutsen. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Zaterdagmorgen vroeg lagen de op het hoofdveld uitgezette veldjes voor de minipullen te stralen in de ochtendzon. Het wachten was op de… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Hierbij de uitslag van het lotto reservegetal van januari en februari: Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven