Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij sponsoren VV Dwingeloo

19 februari 2019

Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar.

Voordat Dwingeloo de derby tegen Havelte begon werden Johan Soer en Jannie Keizer een bos bloemen aangeboden voor hun steun aan de VV Dwingeloo. Voor de komende 3 jaar hebben zij een reclame-uiting op de koffiebekers in de voetbalkantine.  Johan Soer, van het gelijknamige bouwbedrijf uit Wittelte, is dit seizoen veel te zien op het sportveld in verband met de realisering van de kleedkamerverbouwing.  Jannie Keizer is al meer dan 17 jaar een actief en full-service makelaarskantoor die vanuit haar kantoor in Dieverbrug de regio Westerveld en Midden-Drenthe bedient.

Beide partijen zijn al jaren actief in de sponsoring voor de VV Dwingeloo, en wilden vanaf 01 januari 2019 dit kracht bij zetten met uiting op de koffiebekers. Martin Bolhuis bedankte hun namens de VV voor het vertrouwen, waarna de wedstrijd aanschouwd kon worden. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen waarna er ’menig koffiebekertje’ werd leeg gedronken in de overgezellige kantine.

Doe mee met kaboutervoetbal !

20 september 2019
Het kaboutervoetbal is ook weer begonnen. Sluit aan op de woensdag, tussen 14:30 en 15:15 uur met trainer Jan Veldhuizen! Meer >

Op zaterdag 14 september heeft in een feestelijke ambiance de officiële opening van de nieuwe kleedkamers plaats gevonden. Meer >

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen. Meer >