Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij sponsoren VV Dwingeloo

19 februari 2019

Bouwbedrijf Johan Soer en Keizer Makelaardij hebben uiting op de koffiebekers voor de komende 3 jaar.

Voordat Dwingeloo de derby tegen Havelte begon werden Johan Soer en Jannie Keizer een bos bloemen aangeboden voor hun steun aan de VV Dwingeloo. Voor de komende 3 jaar hebben zij een reclame-uiting op de koffiebekers in de voetbalkantine.  Johan Soer, van het gelijknamige bouwbedrijf uit Wittelte, is dit seizoen veel te zien op het sportveld in verband met de realisering van de kleedkamerverbouwing.  Jannie Keizer is al meer dan 17 jaar een actief en full-service makelaarskantoor die vanuit haar kantoor in Dieverbrug de regio Westerveld en Midden-Drenthe bedient.

Beide partijen zijn al jaren actief in de sponsoring voor de VV Dwingeloo, en wilden vanaf 01 januari 2019 dit kracht bij zetten met uiting op de koffiebekers. Martin Bolhuis bedankte hun namens de VV voor het vertrouwen, waarna de wedstrijd aanschouwd kon worden. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen waarna er ’menig koffiebekertje’ werd leeg gedronken in de overgezellige kantine.

De voetbalschool gaat weer van start, op vrijdagmiddag 10 mei. Meer >

Sinds kort biedt de supportervereniging nieuwe artikelen aan: handdoeken en mutsen. Meer >

Zaterdagmorgen vroeg lagen de op het hoofdveld uitgezette veldjes voor de minipullen te stralen in de ochtendzon. Het wachten was op de… Meer >

Hierbij de uitslag van het lotto reservegetal van januari en februari: Meer >