Minipupillen, pindakaas, Johan en Louis

03 april 2019
Zaterdagmorgen vroeg lagen de op het hoofdveld uitgezette veldjes voor de minipullen te stralen in de ochtendzon. Het wachten was op de minipupillen van Diever, Uffelte en Dwingeloo

Zij gingen deze ochtend om 9 uur beginnen aan hun onderlinge toernooi. Maar voor het zover was, moest er eerst nog een broodje pindakaas gegeten worden. “Tja, wie is er daar niet groot mee geworden”. De kabouters lieten op deze zonnige zaterdag energieke wedstrijdjes zien met fantastische dribbels en volop doelpunten. Johan Cruyff zou gezegd hebben: “Het dribbelen is ons eerst geleerd en daarna pas het voetballen, laten wij uit dank daarvoor het dribbelen niet vergeten”. Dat er soms ook in het eigen doel gescoord werd deed er niet toe. Bij elk gemaakt doelpunt werd er, zoals Louis van Gaal ons geleerd heeft, luid gejuicht. Het enthousiasme bij de kinderen en hun ouders was groot. Toen om even na 10 uur het eindsignaal werd gegeven, gingen deze voetbalkabouters, moe maar voldaan weer naar huis. Op naar het volgende toernooi op 20 april in Vledder. We hopen dan dat daar ook de kabouterteams van Old Forward en BEW erbij kunnen zijn.

Kabouter Lenn Wiechers aan het broodje pindakaas

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019