Dennis Koning speler van het jaar

29 mei 2019
Dennis Koning is door de supportersvereniging Dwingeloo uitgeroepen tot speler van het jaar.

Erik Nijstad overhandigde de prijs na afloop van de laatste competitiewedstrijd thuis tegen kampioen VENO. Ook in het seizoen 2018-2019 hebben een viertal voetbalkenners van VV Dwingeloo de spelers beoordeeld, en zodoende kwam de uitslag tot stand. Dennis werd vooral geroemd als meest constante speler die elke wedstrijd weer goed presteerde.

VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >

Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >