Dennis Koning speler van het jaar

29 mei 2019
Dennis Koning is door de supportersvereniging Dwingeloo uitgeroepen tot speler van het jaar.

Erik Nijstad overhandigde de prijs na afloop van de laatste competitiewedstrijd thuis tegen kampioen VENO. Ook in het seizoen 2018-2019 hebben een viertal voetbalkenners van VV Dwingeloo de spelers beoordeeld, en zodoende kwam de uitslag tot stand. Dennis werd vooral geroemd als meest constante speler die elke wedstrijd weer goed presteerde.

Het wedstrijdprogramma en de competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend. Kijk bij je eigen team op de website! Meer >

Op de velden is het momenteel rustig. Een prima moment om onderhoud te plegen dus. Meer >

De concept teamindeling van de meidenteams 2019-2020 is bekend. Meer >

Het succes van het vrouwenvoetbal in Nederland heeft overal gevolgen. Zo heeft de v.v. Dwingeloo dringend behoefte aan nieuwe… Meer >