Feestelijke seizoensafsluiting 2018-2019 bij sponsortoernooi op zondag 23 juni

19 juni 2019
Zondag 23 juni a.s. organiseert de sponsorcommissie vanaf 12.00 uur in samenwerking met de supportersvereniging het jaarlijkse sponsortoernooi voor onze sponsoren, met ter afsluiting van het voetbalseizoen 2018-2019 om ca. 16.30 uur voor een ieder een BBQ met verrassende feestelijke muzikale omlijsting. Dit mag u niet missen !

Voor de deelnemers aan de BBQ wordt ter plaatse p.p. een bijdrage van € 5,00 berekend en ontvangt een ieder hiervoor een polsbandje.

Heeft u zich als sponsor nog niet opgegeven voor deelname aan het toernooi?
Opgave z.s.m. nog mogelijk via SC@vv-dwingeloo.nl

Sponsorcommissie VV Dwingeloo
Bestuur VV Dwingeloo

VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >