Expertise Bureau Noord b.v. zet OCD-lidmaatschap door

23 juni 2019
Chris Bijzet, woonachtig in Dwingeloo, heeft het OCD- contract verlengd met 3 jaar.

Het OCD (Ondernemers Collectief Dwingeloo) is een groep ondernemers die de voetbalvereniging Dwingeloo als hoofsponsoren ondersteunt.  Deze groep is nauw betrokken bij de vereniging. Met de steun van de leden van het OCD wordt op de eerste plaats het standaardelftal van de vereniging gesponsord en onderhouden, maar wordt verder ook bijgedragen aan de jeugd en de algemene middelen.

Chris is directeur bij bovengenoemd expertisebureau. Het is een multidisciplinair bureau welke gevestigd is in Eelde. Hun voornaamste tak van expertise bevindt zich in de opstal en bouwwereld. Hierbij gaat het om: schade-expertise, bouwkundige keuring en bouwmanagement.

Al diverse jaren is Chris te zien binnen de vereniging als leider bij de jeugd en bij ondersteuning van de contacten met de VV Emmen. De VV Dwingeloo is hem zeer erkentelijk met dit gebaar. Martin Bolhuis heeft hem namens de sponsorcommissie op het kantoor te Eelde hartelijk bedankt voor de financiële bijdrage voor de komende 3 jaren.

Doe mee met kaboutervoetbal !

20 september 2019
Het kaboutervoetbal is ook weer begonnen. Sluit aan op de woensdag, tussen 14:30 en 15:15 uur met trainer Jan Veldhuizen! Meer >

Op zaterdag 14 september heeft in een feestelijke ambiance de officiële opening van de nieuwe kleedkamers plaats gevonden. Meer >

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen. Meer >