JO8 en JO11 goed op dreef tijdens toernooi in Elim

26 juni 2019

Zaterdag 22 Juno. Deze dag een mooie toernooidag in Elim met de Dwingelder voetballertjes onder 8 en de onder 11 meegemaakt.

Jongens 8 wordt het derdeen jongens 11 eerste. Beiden in een pool van vijf. Compliment aan de trainers/coaches van deze teams. Voetballend zijn we goed. We hebben een plan en proberen dat uit te voeren. Dat we niet elke wedstrijd winnen, doet er even niet toe. We voetballen. Ook heel mooi, de vele ouders die vandaag mee waren. Zij zorgen voor gezelligheid en voor eten en drinken en zorg voor de spelers. Top! Wanneer deze dag de opmaat van een komend voetbalseizoen mag zijn, dan gaan we mooie wedstrijddagen tegemoet. De resultaten:

Onder 8:

3-1 verloren van SCN

6-0 gewonnen van sc Elim

1-2 gewonnen van VVAK

1-2 verloren van HH'97.

De onder 11:

1-0 winst op HHC

4-2 winst Elim

5-0 winst op VVAK

1-0 winst HZVV

Groet, opa Jan Veldhuizen.

Doe mee met kaboutervoetbal !

20 september 2019
Het kaboutervoetbal is ook weer begonnen. Sluit aan op de woensdag, tussen 14:30 en 15:15 uur met trainer Jan Veldhuizen! Meer >

Op zaterdag 14 september heeft in een feestelijke ambiance de officiƫle opening van de nieuwe kleedkamers plaats gevonden. Meer >

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen. Meer >