VV Dwingeloo wint 10.000 euro bij de Vriendenloterij

27 juni 2019

Het jaarlijkse sponsor toernooi georganiseerd door vv Dwingeloo is fantastisch geëindigd. Door de Vriendenloterij werd een cheque ter waarde van 10.000 euro aangeboden.

‘Wij hadden ons bij de Vriendenloterij aangemeld voor de verkiezing als club van de week, waarna we bericht kregen dat we de winnaar zijn van de hoofdprijs te weten 10.000 euro, een geweldige opsteker’, vertelt Albert Nijstad. De prijs wordt toegekend aan verenigingen die werken aan verduurzaming en uitbreiding en dat is zeker bij de vv Dwingeloo, één van de toonaangevende verenigingen in de gemeente Westerveld, het geval.

Een grote groep sponsoren en de groep vrijwilligers die uit ruim twintig personen bestaat zijn bezig met de nieuwe kleedkamers, nieuwe apparatuur en het plaatsen van zonnepanelen, ook het tegelwerk wordt volledig vernieuwd.

Na het toernooi kwam tot verbazing van de vele aanwezigen een busje van de Vriendenloterij het veld oprijden. Freek in het Veld van de Vriendenloterij reikte de cheque onder luid gejuich uit aan de enthousiaste aanwezige voetballers.

Het werd een geweldige afsluiting nadat dertien mixed teams ondanks de warmte hun beste voetbalbeentje hadden voorgezet.

Als eerste eindigde het team van Het huis met de Duivengaten (voorheen Pascal Doorten catering), tweede werd Roelofs wegenbouw uit Den Ham, als derde eindigde het team van Installatiebedrijf Dick Sjabbens uit Diever.

Na de prijsuitreiking werd nog gezellig nagekletst, gedronken en gegeten bij de barbecue. Ook de jongste aanwezige jeugd vermaakte zich prima op een groot springkussen.

Doe mee met kaboutervoetbal !

20 september 2019
Het kaboutervoetbal is ook weer begonnen. Sluit aan op de woensdag, tussen 14:30 en 15:15 uur met trainer Jan Veldhuizen! Meer >

Op zaterdag 14 september heeft in een feestelijke ambiance de officiële opening van de nieuwe kleedkamers plaats gevonden. Meer >

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen. Meer >