Seizoen gestart met kick-off

30 augustus 2019
Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan met de gebruikelijke kick-off voor de jeugd, op zaterdag 24 augustus. Het was wederom een succesvolle dag.

Tijdens de kick-off konden de spelers en ouders, en met name de nieuwe leden, kennis maken met hun team. En op het veld deden de spelers mee aan diverse spelvormen, nadat de teamfoto was gemaakt in de wedstrijdkleding die ook was uitgedeeld. Daarnaast waren er bijeenkomsten voor leiders en trainers zodat elk team goed voorbereid het nieuwe seizoen in kan gaan.

Vanaf 1 september gaat de bal officieel rollen met de eerste bekerwedstrijden.

VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >

Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >