FC Emmen geeft Clinic Walking Football bij VV Dwingeloo

15 september 2019

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen.

Walking Football is een voetbalvorm die bij uitstek geschikt is voor “old stars” of mensen die op latere leeftijd nog een balletje willen trappen. Bij Walking football mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden.

Geïnteresseerden kunnen (gratis) kennis maken met deze voetbalvorm op sportpark De Hulsebosch. De clinic start 23 september om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Een ieder die zich aangesproken voelt is van harte welkom!

Maandagochtend 16 december 2019 sloten de vrijwilligers de eerste seizoenshelft af na een druk en bewogen jaar voor hen. Meer >

Vondeling Inspectietechniek & Training heeft op 24 november jl. een reanimatietraining gegeven.   Meer >

Rob Vliek wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer bij de voetbalvereniging  Dwingeloo. Hij volgt Friso… Meer >

Jan Grit is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Zijn voorganger Arjan Pit overhandigde hem de prijs in de locatie waar Jan veel te… Meer >