FC Emmen geeft Clinic Walking Football bij VV Dwingeloo

15 september 2019

In de sportweek Westerveld wordt op maandag 23 september bij VV Dwingeloo een Clinic Walking Football gehouden door FC Emmen.

Walking Football is een voetbalvorm die bij uitstek geschikt is voor “old stars” of mensen die op latere leeftijd nog een balletje willen trappen. Bij Walking football mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden.

Geïnteresseerden kunnen (gratis) kennis maken met deze voetbalvorm op sportpark De Hulsebosch. De clinic start 23 september om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Een ieder die zich aangesproken voelt is van harte welkom!

Maandagavond 14 oktober 2019 mocht vv Dwingeloo een cheque van € 1.474,47 in ontvangst nemen van Rabobank “Het Drentse Land”… Meer >

Op zaterdag 2 november staat het jaarlijkse uitje voor JO9 en JO8 naar speel- en ijsboerderij 'De Drentse koe' weer gepland. Meer >

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 30 september heeft Jan Schipper afscheid genomen als bestuurslid van de VV Dwingeloo. Wel… Meer >

Fysio plus is elke dinsdagavond weer aanwezig in de verzorgingsruimte onder de tribune. Daar kunnen leden van de vereniging vanaf half… Meer >