Nieuwe kleedkamers feestelijk geopend

16 september 2019

Op zaterdag 14 september heeft in een feestelijke ambiance de officiële opening van de nieuwe kleedkamers plaats gevonden.

Wederom is een mooie mijlpaal bereikt van het beleid- en ontwikkelplan van VV Dwingeloo. Na veel inzet van ondernemers en vrijwilligers mag het resultaat er nu zijn: 2 extra kleedkamers en een mooie vernieuwing van de bestaande kleedkamers onder de tribune. In zijn speech dankte voorzitter Marcel Grit de vele betrokkenen in dit traject.

De opening werd verricht door de oudste en jongste speler van VV Dwingeloo. Na een slalom langs de pionnetjes mochten zij de bal binnentrappen in het nieuwe gebouw, in een regen van confetti.

Aansluitend was er gelegenheid de nieuwe kleedkamers te bezichtigen, waarna in een heerlijk september-zonnetje genoten kon worden van een hapje en een drankje.

’t Hof van Dwingeloo is al meerdere jaren verbonden als trotse sponsor aan de voetbalvereniging Dwingeloo. Ook voor de komende drie… Meer >

Zaterdag 30 november werd er in de zaal zowaar gestreden om een echte cup bij de kabouters: de westerveld cup! Meer >

Het meisjesteam MO15-1 van de v.v. Dwingeloo wordt vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 gesponsord door Vondeling Inspectietechniek &… Meer >

Het georganiseerde voetbal in Nederland bestaat 130 jaar. De KNVB viert dat met “een ode aan het amateurshirt” waarbij een… Meer >