Stem op de v.v. Dwingeloo bij actie RABO ClubSupport

27 september 2019
Ook dit jaar doet de v.v. Dwingeloo mee aan de actie “Rabo ClubSupport “voorheen Clubkascampagne van de Rabobank “Het Drentse Land”. Steun hiermee v.v. Dwingeloo!

Leden 18+ die bankieren bij de Rabobank en lid van de bank zijn kunnen in de periode van 27 september 2019  tot 11 oktober 2019 stemmen, de bank geeft hiervoor een persoonlijke inlogcode af.
We gaan er vanuit dat al onze leden, sponsoren en donateurs massaal z.s.m. op onze club gaan stemmen om zodoende weer een mooi bedrag voor de club bijeen te krijgen.

Stemmen doe je via: Rabobank.nl/clubsupport

Kies voor Stemmen / Selecteer Westerveld / Sport & recreatie

Alvast bedankt!!

Bestuur v.v. Dwingeloo