Actie Rabobank “ClubSupport” groot succes!

18 oktober 2019
Maandagavond 14 oktober 2019 mocht vv Dwingeloo een cheque van € 1.474,47 in ontvangst nemen van Rabobank “Het Drentse Land” tijdens de feestelijke uitreiking in De Tamboer.

Een top-10 notering van de 386 deelnemende verenigingen voor onze vereniging en een topbedrag welke door onze en leden van de Rabobank bij elkaar is gestemd, dank daarvoor. Uiteraard doen we volgend jaar weer mee en gaan we opnieuw voor een mooie opbrengst. Bent u dus klant van de Rabobank “Het Drentse Land” en nog geen lid, word dan nu gratis lid van de bank, ook u kunt dan volgend jaar met uw stemmen onze vereniging ondersteunen.

Nu snel je zelf en partner aanmelden dus via: www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Bestuur v.v. Dwingeloo

VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >

Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >