Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

‘t Hof van Dwingeloo steekt tweede selectie v.v. Dwingeloo in het nieuw!

06 december 2019
www.vvdwingeloo.nl

’t Hof van Dwingeloo is al meerdere jaren verbonden als trotse sponsor aan de voetbalvereniging Dwingeloo. Ook voor de komende drie seizoenen werd vanuit de sponsorcommissie van de v.v. Dwingeloo overeenstemming met Jan Kruithof bereikt over verlenging van het sponsorcontract. ’t Hof van Dwingeloo is inmiddels al meerdere jaren teamsponsor van de tweede selectie en vanuit de v.v. Dwingeloo is men zeer verheugd dat dit ook de komende drie seizoenen het geval zal zijn.


Bij ’t Hof van Dwingeloo kan jong en oud terecht voor een gezellig hapje en drankje in het sfeervolle restaurant aan de Drift in Dwingeloo. Daarnaast beschikt ’t Hof van Dwingeloo over een eigen cateringservice voor de verzorging van buffetten, lunches, bruiloften, barbecues en bedrijfscatering op locatie. Naast het verzorgen van de cateringservice is het eveneens mogelijk om zelf materialen te huren bij ’t Hof van Dwingeloo voor een feestje zoals tenten, statafels, biertaps, heaters, etc.

 

De komende jaren staan de heren van de tweede selectie er dankzij ’t Hof van Dwingeloo weer netjes op omdat de complete selectie een nieuw tenue voor de komende jaren werd aangeboden. Het bijbehorende contract werd op 17-11 door Jan Kruithof ondertekend op sportpark de Hulsebosch. Na de ondertekening werd er vanuit de sponsorcommissie een mooi boeket bloemen overhandigd om vervolgens met de voltallige tweede selectie op de foto te gaan.
 
De concept teamindeling van de jeugd voor het volgende seizoen is bekend.  Meer >
 

Teamverdeling jeugd

08 juni 2020
Het seizoen 2019/2020 is door het coronavirus op een vreemde manier abrupt tot een einde gekomen. Hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >
 
Terug naar boven