De voetbalvereniging Dwingeloo moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

14 december 2019
Na drie seizoenen stopt Friso Bakker als trainer van het eerste elftal van de vv Dwingeloo.

Zowel de trainer als de vereniging vinden het een mooi moment om na drie seizoenen afscheid van elkaar te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Friso heeft de ambitie uitgesproken om dit seizoen bij Dwingeloo op een goede manier af te sluiten.

De spelersgroep en begeleiding, de technische commissie en het bestuur hebben de afgelopen jaren op een plezierige en constructieve manier samengewerkt met Friso en willen hem daarvoor bedanken en  succes wensen bij het vinden van een nieuwe club.

Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >

Maatschap Joling is al meerdere jaren verbonden als sponsor van de voetbalvereniging Dwingeloo. Naast bijvoorbeeld de bloembollen-actie… Meer >

In navolging van de maatregelen van de overheid in verband met het Coronavirus en het hiermee verbonden besluit van de KNVB, zijn vanaf… Meer >

JO9-2 is kampioen geworden in de zaal. Met een ongeslagen reeks was het team de beste in de competitie. Meer >