De voetbalvereniging Dwingeloo moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

14 december 2019
Na drie seizoenen stopt Friso Bakker als trainer van het eerste elftal van de vv Dwingeloo.

Zowel de trainer als de vereniging vinden het een mooi moment om na drie seizoenen afscheid van elkaar te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Friso heeft de ambitie uitgesproken om dit seizoen bij Dwingeloo op een goede manier af te sluiten.

De spelersgroep en begeleiding, de technische commissie en het bestuur hebben de afgelopen jaren op een plezierige en constructieve manier samengewerkt met Friso en willen hem daarvoor bedanken en  succes wensen bij het vinden van een nieuwe club.

De klaverjasavond van 14 februari is een week vervroegd naar 7 februari !

Maandagochtend 16 december 2019 sloten de vrijwilligers de eerste seizoenshelft af na een druk en bewogen jaar voor hen. Meer >

Vondeling Inspectietechniek & Training heeft op 24 november jl. een reanimatietraining gegeven.   Meer >

Rob Vliek wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer bij de voetbalvereniging  Dwingeloo. Hij volgt Friso… Meer >