Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Club van 50 investeert in nieuwe tafels kantine

24 december 2019
www.vvdwingeloo.nl

De club van 50 heeft in haar vergadering van april jl. besloten om te investeren in nieuwe tafels voor in de kantine. De sponsorcommissie is vervolgens met dit besluit  aan de slag gegaan en in samenwerking met Rolf Alberts en Wiecher ter Bork van het bedrijf Bij “Wiecher en Rolf” is de gehele kantine voorzien van prachtige nieuwe tafels.


Bij "Wiecher & Rolf" is in 2017 opgestart door Wiecher ter Bork en Rolf Alberts. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van o.a. meubelen (tafels, TV-meubel, lounge-set, etc.), lampen en andere woonaccessoires. Ook relatiegeschenken worden op maat samengesteld. Bij “Wiecher en Rolf” verzorgen eveneens complete verbouwingen, bijvoorbeeld een nieuwe  bedrijfsinrichting of een nieuw interieur. De kadowinkel Bij “Wiecher en Rolf”is gevestigd in Hoogeveen welke op maandag t/m vrijdag wordt gerund door de deelnemers van Dagbesteding Handvaardig.

 

De "Club van 50" is een groep mensen die de v.v. Dwingeloo een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren. Het beschikbare geld wordt, op voorstel van de "Club van 50", besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald worden. Bijvoorbeeld een nieuwe TV + geluidsinstallatie in de kantine, nieuwe doelen voor de jeugd, nieuwe geluidsboxen aan de tribune, of zoals nu nieuwe tafels in de kantine.

 

Op zaterdag 30 november werden Rolf en Wiecher vanuit de sponsorcommissie middels een grote bos bloemen bedankt voor het maken van de nieuwe tafels, waar de vereniging nog vele jaren plezier van zal gaan hebben! 
www.vvdwingeloo.nl
De klaverjasavond van 14 februari is een week vervroegd naar 7 februari !
 
www.vvdwingeloo.nl
Maandagochtend 16 december 2019 sloten de vrijwilligers de eerste seizoenshelft af na een druk en bewogen jaar voor hen. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Vondeling Inspectietechniek & Training heeft op 24 november jl. een reanimatietraining gegeven.   Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Rob Vliek wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer bij de voetbalvereniging  Dwingeloo. Hij volgt Friso… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven