Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

MAATSCHAP JOLING NIEUWE SPONSOR VROUWEN 1 EN VROUWEN 7x7

20 maart 2020
www.vvdwingeloo.nl
Maatschap Joling is al meerdere jaren verbonden als sponsor van de voetbalvereniging Dwingeloo. Naast bijvoorbeeld de bloembollen-actie zijn zij voor de komende vier seizoenen ook sponsor van beide vrouwenteams.

Maatschap Joling is een familiebedrijf dat sinds 1954 bestaat. Vanaf 1990 wordt het bedrijf geleid door Henk en Dieneke Joling. Sinds 2014 zijn de zonen Albert en Lucas bij de maatschap in gekomen. Ze runnen het bedrijf met passie en een langetermijnvisie. Deze instelling heeft er voor gezorgd dat de maatschap op dit moment ongeveer 185 hectare intensieve gewassen, waaronder lelies, tulpen, aardbeien en pioenrozen, teelt.

De komende jaren staan de vrouwen er weer netjes op dankzij Maatschap Joling, omdat de complete selectie nieuwe tenues voor de komende jaren werd aangeboden. Dit betreft een nieuwe lijn met sublimatie-shirts!
Het contract is eerder deze maand ondertekend door Dieneke Joling namens de maatschap en door Hanneke Boer en Miranda Dekker namens de sponsorcommissie. Op de foto het team van vrouwen 1 in het nieuwe tenue.


 
www.vvdwingeloo.nl
VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >
 
Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >
 
Terug naar boven