Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Expertise Bureau Noord nieuw OCD lid

www.vvdwingeloo.nl

Het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD), de hoofdsponsoren van de voetbalvereniging Dwingeloo, hebben er een nieuw lid bij; Expertise Bureau Noord b.v. 


Expertise Bureau Noord is een snelgroeiend familiebedrijf dat in 2011 is opgericht. Zo heeft het bedrijf onlangs naast de vestiging in Appingedam een vestiging in Hoogeveen geopend. Expertise Bureau Noord is gespecialiseerd in o.a. schade-expertise, bouwkundige inspecties en bouwmanagement. 

Mede – eigenaar Chris Bijzet woont samen met zijn gezin sinds 2013 in Dwingeloo. Op zaterdag is hij als jeugdleider te vinden op het voetbalveld om de F1 – pupillen te begeleiden waarin ook zijn oudste zoon Daan opgenomen is. De positieve sfeer binnen de club en de gezonde ambities van de vereniging heeft het gezin Bijzet doen besluiten ook op een andere wijze betrokken te willen zijn bij de vereniging. Na een enthousiast gesprek werd het besluit genomen aan te sluiten bij het OCD. Op maandagavond 13 juni is het contract officieel ondertekend door de voorzitter van de vv Dwingeloo dhr. Grit en dhr. Bijzet van Expertise Bureau Noord. De vv Dwingeloo is weer een enthousiaste en betrokken sponsor rijker!


 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven