Opbrengst bloemetjesmarkt gaat naar verbouw kleedkamers

19 april 2018
Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) houdt de supportersvereniging weer haar jaarlijkse bloemetjesmarkt op de Brink in Dwingeloo.

De volledige opbrengst van de bloemetjesmarkt zal dit jaar beschikbaar gesteld worden aan VV Dwingeloo ten behoeve van de verbouw van de kleedkamers. Reden temeer om dit jaar de éénjarige bloemetjes voor uw balkon of tuin te kopen op de bloemetjesmarkt.

Degenen die de flyer tijdens de bloemetjesmarkt inleveren bij één van de verkopers, maken tevens kans op een gratis stamfuchsia of stammargriet.
Om u alvast te orienteren op het aanbod, staan hieronder de flyer en de prijslijst.

Voor het komende seizoen is de voetbalvereniging Dwingeloo op zoek naar JEUGDTRAINER(S) voor de bovenbouw (O19-O17-O15). Het gaat… Meer >

Door meerdere afgelastingen vanwege het weer heeft Dwingeloo 1 nog veel wedstrijden in te halen. De 6e plaats van het team van… Meer >

Afgelopen vrijdagavond vond de winterafsluiting van het klaverjassen plaats. Winnaar van deze klaverjas-reeks was niemand minder dan… Meer >

Uitslag van het lotto reservegetal voor de maand februari: Jan Schipper (nr. 13) Rinus Schieving (nr. 38) Beide heren van… Meer >