Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. nieuwe sponsor Ondernemers Collectief Dwingeloo

04 december 2017
www.vvdwingeloo.nl
Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD). 

Het familiebedrijf uit Diever is sinds 1975 toonaangevend in installatietechniek en consumentenelektronica. Ze realiseren alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord tot aan het toepassen van duurzame, energiebesparende installaties. Innovatie, kwaliteit en persoonlijke service zijn kenmerken waar Arend en Jeanet Sjabbens en hun medewerkers voor in staan. 

Duurzaamheid bij v.v. Dwingeloo
Voetbalvereniging Dwingeloo is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het verduurzamen van het sportpark. Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. is een van de partners waarmee de voetbalvereniging de samenwerking heeft opgezocht met betrekking tot het thema duurzaamheid. Hiermee is er een grote stap gezet richting een energie neutrale vereniging. 
 

 
www.vvdwingeloo.nl

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden. Meer >
 
 
www.vvdwingeloo.nl

MO13 Kampioen !

24 november 2017
Zaterdag 18 November was het dan zover dat de meiden van MO13 kampioen konden worden. Na het hele seizoen nog geen wedstrijd te hebben… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Deze week heeft Philips Lighting Nederland i.s.m. Oostendorp Nederland B.V. het PPP (Perfect Play Systeem) systeem in werking gezet bij… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven