Bloembollenactie 2017

24 september 2017

Vrijdagavond 29 september houdt de VV Dwingeloo weer de jaarlijkse bloembollenactie. Van 18.00 uur tot 20.30 uur gaan jeugdleden langs de deur om bloembollen te verkopen.
We zoeken nog chauffeurs! Geef je graag op hiertoe bij

Gretina Keekstra a.str@hetnet.nl

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door maatschap Joling.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan materialen voor de jeugd. De KNVB heeft namelijk wijzigingen doorgevoerd in het pupillenvoetbal, met kleinere velden en kleinere teams en daardoor dus meer contact met de bal voor een pupillenvoetballer. Maar dit vraagt ook meer en ander materiaal, dus een goede opbrengst is ook deze keer weer zeer welkom.

SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >

De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018