Bloembollenactie 2017

24 september 2017

Vrijdagavond 29 september houdt de VV Dwingeloo weer de jaarlijkse bloembollenactie. Van 18.00 uur tot 20.30 uur gaan jeugdleden langs de deur om bloembollen te verkopen.
We zoeken nog chauffeurs! Geef je graag op hiertoe bij

Gretina Keekstra a.str@hetnet.nl

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door maatschap Joling.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan materialen voor de jeugd. De KNVB heeft namelijk wijzigingen doorgevoerd in het pupillenvoetbal, met kleinere velden en kleinere teams en daardoor dus meer contact met de bal voor een pupillenvoetballer. Maar dit vraagt ook meer en ander materiaal, dus een goede opbrengst is ook deze keer weer zeer welkom.

Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo… Meer >

MO11-1 Kampioen!!

01 december 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zover. De meiden van MO11-1 konden bij winst of gelijkspel kampioen worden. Meer >