Bloembollenactie 2017

24 september 2017

Vrijdagavond 29 september houdt de VV Dwingeloo weer de jaarlijkse bloembollenactie. Van 18.00 uur tot 20.30 uur gaan jeugdleden langs de deur om bloembollen te verkopen.
We zoeken nog chauffeurs! Geef je graag op hiertoe bij

Gretina Keekstra a.str@hetnet.nl

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door maatschap Joling.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan materialen voor de jeugd. De KNVB heeft namelijk wijzigingen doorgevoerd in het pupillenvoetbal, met kleinere velden en kleinere teams en daardoor dus meer contact met de bal voor een pupillenvoetballer. Maar dit vraagt ook meer en ander materiaal, dus een goede opbrengst is ook deze keer weer zeer welkom.

Johan Huls uit Erica is komend seizoen de nieuwe trainer van de jeugd onder 19. Hij is de opvolger van Rob Vliek die als trainer aan de… Meer >

Afgelopen zaterdag, 9 juni,  speelde JO8-2 als seizoens-afsluiter op een sterk bezet toernooi in Elim. In totaal moesten vier… Meer >

Jij wilt de kans toch niet missen om samen met meer dan 30 andere leden van VV Dwingeloo een unieke ervaring op te doen tijdens de TT… Meer >