Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. nieuwe sponsor Ondernemers Collectief Dwingeloo

04 december 2017
www.vvdwingeloo.nl
Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD). 

Het familiebedrijf uit Diever is sinds 1975 toonaangevend in installatietechniek en consumentenelektronica. Ze realiseren alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord tot aan het toepassen van duurzame, energiebesparende installaties. Innovatie, kwaliteit en persoonlijke service zijn kenmerken waar Arend en Jeanet Sjabbens en hun medewerkers voor in staan. 

Duurzaamheid bij v.v. Dwingeloo
Voetbalvereniging Dwingeloo is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het verduurzamen van het sportpark. Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. is een van de partners waarmee de voetbalvereniging de samenwerking heeft opgezocht met betrekking tot het thema duurzaamheid. Hiermee is er een grote stap gezet richting een energie neutrale vereniging. 
 

 
www.vvdwingeloo.nl
Zondag 2 december heeft wethouder Doeven namens de gemeente Westerveld een bouwbord onthult op sportpark de Hulsebosch te Dwingeloo. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op zaterdagochtend 1 december was het feest op de velden van voetbalvereniging Dwingeloo: de beide jeugdteams JO8 die de club rijk is… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl

Sponsor Vos Banket zet door

02 december 2018
Vos Banket heeft weer aangegeven de JO-19 te willen ondersteunen voor de komende 3 jaar. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Hierbij nog de uitslag van het lotto reservegetal van de afgelopen maanden. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven