Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. nieuwe sponsor Ondernemers Collectief Dwingeloo

www.vvdwingeloo.nl
Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD). 

Het familiebedrijf uit Diever is sinds 1975 toonaangevend in installatietechniek en consumentenelektronica. Ze realiseren alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord tot aan het toepassen van duurzame, energiebesparende installaties. Innovatie, kwaliteit en persoonlijke service zijn kenmerken waar Arend en Jeanet Sjabbens en hun medewerkers voor in staan. 

Duurzaamheid bij v.v. Dwingeloo
Voetbalvereniging Dwingeloo is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het verduurzamen van het sportpark. Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. is een van de partners waarmee de voetbalvereniging de samenwerking heeft opgezocht met betrekking tot het thema duurzaamheid. Hiermee is er een grote stap gezet richting een energie neutrale vereniging. 
 

 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven