Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. nieuwe sponsor Ondernemers Collectief Dwingeloo

04 december 2017
www.vvdwingeloo.nl
Vanaf dit voetbaljaar is Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. toegetreden als nieuw lid van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD). 

Het familiebedrijf uit Diever is sinds 1975 toonaangevend in installatietechniek en consumentenelektronica. Ze realiseren alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord tot aan het toepassen van duurzame, energiebesparende installaties. Innovatie, kwaliteit en persoonlijke service zijn kenmerken waar Arend en Jeanet Sjabbens en hun medewerkers voor in staan. 

Duurzaamheid bij v.v. Dwingeloo
Voetbalvereniging Dwingeloo is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het verduurzamen van het sportpark. Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V. is een van de partners waarmee de voetbalvereniging de samenwerking heeft opgezocht met betrekking tot het thema duurzaamheid. Hiermee is er een grote stap gezet richting een energie neutrale vereniging. 
 

 
www.vvdwingeloo.nl
SJO OFW, BEW, vv Diever-Wapse, vv Uffelte en vv Dwingeloo organiseren in het voorjaar van 2018 opnieuw een aantal onderlinge o7… Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
De uitslag van het lotto reservegetal v/d maanden november 2017 t/m januari 2018 is als volgt: Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl

Pubquiz weer groot succes

10 februari 2018
Op 3 februari organiseerde de Supporters Vereniging opnieuw de Pubquiz. Wederom dit jaar weer een groot succes! Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Het kantinepersoneel van de vv Dwingeloo is dit lopende voetbalseizoen in een nieuw tenue gestoken door De Weerd Hoveniers. Er werd in… Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven